Neler Yeni

Odamda ne hücresel veri nede wifi çekmiyor

IronClaw

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
232
İsim
Mustafa
Arkadaşlar Odamda ne hücresel veri nede wifi doğru düzgün çekmiyor istanbulda oturuyorum öyle dağın vadinin yanında da değil evimiz şehir içinde fakat video izlerken veya sosyal medyada gezinirken hep donuyor internete yapabileceğim bir şey var mı?

Nicksiz

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,161
İsim
Musa
Arkadaşlar Odamda ne hücresel veri nede wifi doğru düzgün çekmiyor istanbulda oturuyorum öyle dağın vadinin yanında da değil evimiz şehir içinde fakat video izlerken veya sosyal medyada gezinirken hep donuyor internete yapabileceğim bir şey var mı?
Hücresel verinin çekmemesini anlarım. Benim evimde de her yerde çeker ama benim odada çekmiyor hücresel veri. Ama Wifi'nin çekmemesi garip.

kadiks

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,222
İsim
Kadir Bey
Bulunduğun yer bir karanlık mağara.

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,747
İsim
İsmail aslan
İlgilendiği Kategoriler
Monitör , ekran kartı
Steam
irexaTR
Reddit
İsmailAslanx
Router almak ;)

IronClaw

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
232
İsim
Mustafa
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hücresel verinin çekmemesini anlarım. Benim evimde de her yerde çeker ama benim odada çekmiyor hücresel veri. Ama Wifi'nin çekmemesi garip.
modem odama 15 adım uzakta türk telekom 35 mbps kullanıyorum ama yinede çekmiyor pc de memnunum internetten fakat telefonda çekmiyor

Nicksiz

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,161
İsim
Musa

IronClaw

80+ Bronze
Dahası