Neler Yeni

Odamda neden bukadar böcek var

Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Ramazan İşbilen
Ankara pursaklarda oturuyorum odam tertemiz olmasına rağmen ve pencereler kapalı olmasına rağmen son 3 gecede şu böcekler odama girdi
1 büyük ve 2 küçük güve kelebeği midir nedir o işte
1 tane ince bacaklı devasa örümcek
2 tane yeşil kelebek
1 tane uçan değişik fış fış diyr ses çıkaran
hamam böceği gibi bir böcek
ve akşam saatlerinde geliyolar 3 4 arası pencerede kapalı nerde duruyo bunlar anlamadım heryere baktım yuva yok bişe yok sadece perdenin üst kısımlarında bir açıklık var

owl.zfg

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,514
İsim
Mertcan
Dostum her yerden geliyor olabilir. Ben böceklere ilgiliyim benim odaya da geliyorlar inceleyip inceleyip atıyorum keyifli oluyor.

Efesevgili

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
479
İsim
Efe sevfili
Ankara pursaklarda oturuyorum odam tertemiz olmasına rağmen ve pencereler kapalı olmasına rağmen son 3 gecede şu böcekler odama girdi
1 büyük ve 2 küçük güve kelebeği midir nedir o işte
1 tane ince bacaklı devasa örümcek
2 tane yeşil kelebek
1 tane uçan değişik fış fış diyr ses çıkaran
hamam böceği gibi bir böcek
ve akşam saatlerinde geliyolar 3 4 arası pencerede kapalı nerde duruyo bunlar anlamadım heryere baktım yuva yok bişe yok sadece perdenin üst kısımlarında bir açıklık var
Aga o neki bizim ev yeni yapıldı ve tarımsal alanda evlere yılan giriyo bi çok kez girdi :D

Eren Kurtuluş

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
455
İsim
Eren Kurtuluş
Sanırım en ilginci bende. Yatağımın altında akrep çıktı. Siyah akrep yavruydu sanırım 1 kere çıktı ardından hiç görmedim. 3 4 sene önceydi. İstanbul kartalda yaşıyorum

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,284
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
2 gün önce çekirge girdi, iki dakikalığa tuvalete gittim geldim.
Geldiğimde yoktu, 2 gündür de görmüyorum.
Umarım gitmiştir.
Bende kırkayak gibi bir şey gördüm ama kalındı yarın yoktu bayadır görmüyorum arkadaş olmuştuk ekmek almaya gidiyorum dedi geri gelmedi. :( :(

owl.zfg

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,514
İsim
Mertcan
2 gün önce çekirge girdi, iki dakikalığa tuvalete gittim geldim.
Geldiğimde yoktu, 2 gündür de görmüyorum.
Umarım gitmiştir.
Benim odaya bi kın kanatlı girdiydi çıkaramadıydım kafayı yemiş gibi uçuyordu neyse biraz odadan çıktım ışığı kapatıp camı açarak dedim belki sakinler geri girdiğimde yoktu. Ama 2 gün sonra dolabın üstünde çıktı kerata en sonunda öldürmek zorunda kaldım

Top Bottom