Neler Yeni

Odaya ne değişiklik yapayım?

CRØXY

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,716
İsim
Muhammet Çağrı

MrBeast

80+ Gold
En İyi Cevap
1
hocamın dediği gibi halı alacağım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Last Of Us teması düşünüyorum hayranım oyuna
Kanka çok mantıklı işte tematik olması güzel. Duvar kağıdını öyle yaparsın , last of us tablosu alırsın , renkleri o tür seçersin bunlar çok büyük masraf gibi gözüküp mouse , kulaklık parasına sistemi 50 kat daha iyi gösterme fırsatları. Benim kasada 3060 ti var dışarıdan bakan 4090 zanneder misali :D

Kara*

80+ Silver
masa ve halıları değiştirip tablo ekle loş ortam yap yeterli en son bi ayaklı börek yapsan fena olmaz

grasdiyas

80+ Silver
pavyon ledi iyi gider

CRØXY

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,716
İsim
Muhammet Çağrı
Kanka çok mantıklı işte tematik olması güzel. Duvar kağıdını öyle yaparsın , last of us tablosu alırsın , renkleri o tür seçersin bunlar çok büyük masraf gibi gözüküp mouse , kulaklık parasına sistemi 50 kat daha iyi gösterme fırsatları. Benim kasada 3060 ti var dışarıdan bakan 4090 zanneder misali :D
Hocam L tipi masa önerir misiniz uygun fiyatlı

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,515
İsim
Emre
Discord
necromancerr
yeni masa , yeni koltuk , yeni halı , masanın altındaki mikrodalga mıdır nedir onu kaldır , çocuksu stickerları sök temizle minik tabloları kaldır düzgün bi tablo al. Odada iki renk skalası belirle ona göre tasarla diyelim beyaz ve kırmızı. Masayı ikeadan beyaz , sandalyeyi xdrive kırmızı sandalye , tablolar da aynı şekil diyelim renk uyumuna göre deadpool temalı bir şey alabilirsin çünkü siyah - beyaz - kırmızıya uyuyor düzgün durur. Mousepadi beyaz yapıp klavyenin , mouseun , kasanın rgbsini kırmızı yaparsın. Masanın altına kablo düzenleyici ve onun önüne kırmızı led şerit çekebilirsin. Halıları beyaz , kırmızı , siyah detaylı seçebilirsin. Oda geniş ve potansiyeli var ama insanlar kasaya 30k harcayıp odayı önemsemeyince iyi bir görüntü olmuyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle
benim setup böyle mesela çok clean duruyor.
kendi evime çıkarsam yapacağım ilk iş manyak bir oda kurmak olucak siyah sarı ve kırmızı yada mavi ağırlıklı bi oda kurarım muhtemelen ben
ama garanti alacağım bir şey varsa oda loş ışık için oda ledleri

Whattyu

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
bence ilk bi bilgisayar sandalyesi al sonra masa değişebilirsin

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru