Kanka 15 civarına halledersin dediğim şeyleri ikinci el al az uyanık olhocam 30k geçti inanın 50k olmuştur belki
Kanka 15 civarına halledersin dediğim şeyleri ikinci el al az uyanık olhocam 30k geçti inanın 50k olmuştur belki
Kanka çok mantıklı işte tematik olması güzel. Duvar kağıdını öyle yaparsın , last of us tablosu alırsın , renkleri o tür seçersin bunlar çok büyük masraf gibi gözüküp mouse , kulaklık parasına sistemi 50 kat daha iyi gösterme fırsatları. Benim kasada 3060 ti var dışarıdan bakan 4090 zanneder misalihocamın dediği gibi halı alacağım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Last Of Us teması düşünüyorum hayranım oyuna
Hocam L tipi masa önerir misiniz uygun fiyatlıKanka çok mantıklı işte tematik olması güzel. Duvar kağıdını öyle yaparsın , last of us tablosu alırsın , renkleri o tür seçersin bunlar çok büyük masraf gibi gözüküp mouse , kulaklık parasına sistemi 50 kat daha iyi gösterme fırsatları. Benim kasada 3060 ti var dışarıdan bakan 4090 zanneder misali
kendi evime çıkarsam yapacağım ilk iş manyak bir oda kurmak olucak siyah sarı ve kırmızı yada mavi ağırlıklı bi oda kurarım muhtemelen benyeni masa , yeni koltuk , yeni halı , masanın altındaki mikrodalga mıdır nedir onu kaldır , çocuksu stickerları sök temizle minik tabloları kaldır düzgün bi tablo al. Odada iki renk skalası belirle ona göre tasarla diyelim beyaz ve kırmızı. Masayı ikeadan beyaz , sandalyeyi xdrive kırmızı sandalye , tablolar da aynı şekil diyelim renk uyumuna göre deadpool temalı bir şey alabilirsin çünkü siyah - beyaz - kırmızıya uyuyor düzgün durur. Mousepadi beyaz yapıp klavyenin , mouseun , kasanın rgbsini kırmızı yaparsın. Masanın altına kablo düzenleyici ve onun önüne kırmızı led şerit çekebilirsin. Halıları beyaz , kırmızı , siyah detaylı seçebilirsin. Oda geniş ve potansiyeli var ama insanlar kasaya 30k harcayıp odayı önemsemeyince iyi bir görüntü olmuyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
benim setup böyle mesela çok clean duruyor.
L tipi masadan ziyade Poster ve ışıklanmaya odaklan şuanda ancak masanın üst tarafını sökebilirsen sök orası çok iyi değilHocam L tipi masa önerir misiniz uygun fiyatlı