Bronz eloyum, hala var karşımda odinciler. Gold'dan sonra gelmiyor sanırım.Düşük eloda oynuyorsan normal.
Sıkıştıktan sonra her rankta alırsınHayır, kalkarsa oyunun zevki çıkmaz. Her türden silah olması şart zaten bir FPS oyununda. Madem onlar ODIN çekiyor, sen de çek. İlk elden Win alın, sonra çekin Ares'i. Zaten adamlar %90 eco yapacaktır ya da marshal, spectre vesaire alacaklardır.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bronz eloyum, hala var karşımda odinciler. Gold'dan sonra gelmiyor sanırım.
Yalan yok, ben arada ODIN çekiyorum. Lakin çok zor durumda kaldığımızda, yahut tilt olduğumda çekiyorum. İlk elden çeken birisi değilim.Sıkıştıktan sonra her rankta alırsın
Goldum goldda da var her yerdelerDüşük eloda oynuyorsan normal.
Küçük narutodan dolayı muhteşem verdimDüşük eloda oynuyorsan normal.
kalkmasın ama fiyatı op ile aynı olsunAscent mapinde oynuyopduk dereceli. Savunmadaydık ve alıyoduk adamlar savunma geçti ağladılar full odin çekip aldılar odin kalkmalı bence katılıyormusunuz?
Kesinlikle, ayrıca ağlamamakta gerek hani sen vandal ile oynarsın adam odin ile oynar yapacak bir şey yok.Yalan yok, ben arada ODIN çekiyorum. Lakin çok zor durumda kaldığımızda, yahut tilt olduğumda çekiyorum. İlk elden çeken birisi değilim.
Doğrudur, o onun tercihi. Ama arada çekip tilt edesi geliyor insanın.Kesinlikle, ayrıca ağlamamakta gerek hani sen vandal ile oynarsın adam odin ile oynar yapacak bir şey yok.
Gücü Azaltılabilir veya fiyatı artırılabilir.Ascent mapinde oynuyopduk dereceli. Savunmadaydık ve alıyoduk adamlar savunma geçti ağladılar full odin çekip aldılar odin kalkmalı bence katılıyormusunuz?