DJ. Mic Check
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 3
3'ü bulamadım.dııııt yanlış.
3'ü bulamadım.dııııt yanlış.
Seni tanıyan çok.Bu yarışma için en zor (!) ben olurdum çünkü hiç profil fotoğrafı değiştirmedim .
Hepsini yollayan oldu mu?Yanlış anlaşılma olmasın tüm resimleri doğru bulana verilecektir. Cevap başı değildir!
olsa söylerdiHepsini yollayan oldu mu?
Daha olmadı. Olduğunda haber veririm.Hepsini yollayan oldu mu?
sondaki foto da kahkaha attımSelamlar,
Ufak ödüllü bir oyun yapmak istediğim. Katılım şartı bulunmuyor. Herkes katılabilir (modlar da dahil). Tek yapmanız gereken size vereceğim 4 resmin kimin profiline ait olduğunu bulmanızı istiyorum. Yarışma süresi 7 gündür. 7 gün içinde doğru cevap gelmez ise yarışma sonlanır.
Tahminlerinizi bana özelden yazabilirsiniz. Herkese açık ortamda yazmanız sizin aleyhinize olacaktr.
Hile yapmaya çalışmayın gerekli önemler alınmıştır. Hile yaptığınız taktirde diskalifiye olursunuz!
Cevabınızın geçerli sayılması için dikkat edilmesi gereken şartlar;
- Tahmin ettiğiniz kişinin ismini etiketlemeniz lazım.
- Eğer üye ceza aldığı için adı etiketlenmiyorsa profil linkini atabilirsiniz.
Ödüller;
4 Ağustos saat 19.00'a kadar doğru cevap verirseniz;
30 TL Steam cüzdan kodu verilecektir.
6 Ağustos saat 19.00'a kadar doğru cevap verirseniz;
20 TL Steam cüzdan kodu verilecektir.
10 Ağustos saat 19.00'a kadar doğru cevap verirseniz;
10 TL Steam cüzdan kodu verilecektir.
Not: Cüzdan kodları TL cinsinden verilecektir.
Tüm resimleri doğru bulana ödül verilecektir.
Aramızda kaç tane Sherlock Holmes çıkacak bakalım. İyi araştırmalar.
Alıntıyı görüntüle
Ufak notlar;
Bulmanız gereken üyeler;
- Resimleri yazdığım bir bot çekmiştir. Kim olduklarını ben dair bilmiyorum. Torpil söz konusu değildir!
- Cevaplarınızı herkese açık ortamda paylaşmayın lütfen. Konunun altında sohbet edebilirsiniz.
- Yarışmanın son günü 10 Ağustos saat 19.00 dir. Doğru cevap gelmezse yarışma biter.
- 30 TL'lik ödül, 20 TL ve 10 TL Steam cüzdan kodu olarak 2 parça şeklinde verilecektir.
1. Üye;
Alıntıyı görüntüle
2. Üye;
Alıntıyı görüntüle
3. Üye;
Alıntıyı görüntüle
4. Üye;
Alıntıyı görüntüle
Hepsini farklı kişiler farklı mesajlarda yazıp düzenlediler.Daha olmadı. Olduğunda haber veririm.
Hepsini bulamadılar daha. Süper gizemli bir üye var arada sanırım.Hepsini farklı kişiler farklı mesajlarda yazıp düzenlediler.
Geçmişlerine bakarak kazanmak mı? Üff.
Hocam ama siz de dayatmışsınız 1 yıldır foruma girmeyen 10 tane mesaj yazan adamları, nasıl bulalım?Hepsini bulamadılar daha. Süper gizemli bir üye var arada sanırım.
3 gün sonra ancak 3 tanesini bulurlar diyorum ama çok hızlı bitecek gibi.