Odyssey g5 Vs MSI G274qpf-e2 vs G65B

Hocam ben de ikilemdeyim kusura bakmayın ben de yazılan kadar biliyorum g272 için. amazonda g272 8k civarı, satıcısından dolayı onu mu alayım yoksa riske girip şu n11deki satıcıdan g274 karar veremedim.
Hocam HDR performansı olarak 274 daha iyi, ben n11 den onu alacağım gibi duruyor. Eskiden 2 hafta içinde iade etme imkanımız vardı yok artık. Amazon için geçerli sadece.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Çoğu yerde attığın msi modelinin daha iyi olduğunu duydum ama samsung'un g5 32 inç modelini kullanıyorum renk ayarı yapılırsa o da gayet iyi oluyor.
G274 için G5 den daha iyi diyorlar o doğru lakin G5 de kötü değil.

Hocam HDR performansı olarak 274 daha iyi, ben n11 den onu alacağım gibi duruyor. Eskiden 2 hafta içinde iade etme imkanımız vardı yok artık. Amazon için geçerli sadece.

G274 için G5 den daha iyi diyorlar o doğru lakin G5 de kötü değil.
Evet bizzat kullanıyorum ghosting vb yok bende nasibime ölü pixel'de çıkmadı.

zaten bu fiyat seviyesinde hdr dan çok bişi beklememek lazım. bu arada 2 hafta içinde iade etme imkanı yoksa ölü piksel çıkarsa şansıma kusurdan iade açamam mı

zaten bu fiyat seviyesinde hdr dan çok bişi beklememek lazım. bu arada 2 hafta içinde iade etme imkanı yoksa ölü piksel çıkarsa şansıma kusurdan iade açamam mı
Hocam araştırmak lazım ordan almak mantıklı mı hiç emin değilim

Hocam HDR on ve Off olarak g65b de baya fark vardı ondan HDR gözüme önemli bir şey miş gibi geliyor tabi beklememek lazım ama iş yapıyor gibi

Hocam araştırmak lazım ordan almak mantıklı mı hiç emin değilim

Hocam HDR on ve Off olarak g65b de baya fark vardı ondan HDR gözüme önemli bir şey miş gibi geliyor tabi beklememek lazım ama iş yapıyor gibi
Up

G5'de hdr performansının iyi olduğunu biliyorum.
İyi olup olmadığına siz karar verin:
Desktop Screenshot 2025.07.08 - 20.28.53.89.webp

Geri