Oem Keyler Yasal mı?

snowfoxstache

80+ Gold
Reaksiyon skoru
4,035
oem keyler yasal mıdır?
windows kendi sitesinde bildirilen keyi kapatacağını söylüyor böyle bir durumda keyim kapanınca anakarttan dolayı bilgisayar açılmaz mı yoksa windows ücretsiz haline mi döner?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ayrıca tüm microsoft hizmetine erişebilir miyim?

Kullanan bir çok tanıdığım var. Herhangi bir sorun yaşamadılar. Yasallık kısmı hakkında ne söylesem yalan olur.

oem keyler yasal mıdır?
windows kendi sitesinde bildirilen keyi kapatacağını söylüyor böyle bir durumda keyim kapanınca anakarttan dolayı bilgisayar açılmaz mı yoksa windows ücretsiz haline mi döner?

Bence orijinal windows 10 alman her yönden sağlıklı oem keylere kötü demiyorum ama adam içine bişey kurmuştur sen bilgisayarına fotolarını koyarsın şifrelerin vs. önemli şeylerin vardır Güvenmek biraz zor olur bence orijinalden şaşma

Orjinal 1000 tl üstü 😂 günümüz ekonomisinde çoğu kişi alamayabilir ben 20 tllik aldım sorunsuz kullanıyorum istersen kullanmasan da olur görsellik arici bi fark yok sağ aşşada orjinal değil diyip durur öyle 😂

her şey olabilir.

Gayet yasal ben 9 liraya aldım :D 8 ay oldu sanırım bir sıkıntısı yok kullanıyorum. Alırken sürümüne dikkat et sadece.

OEM Key'ler yasal değil.

Windows'u etkinleştirme olup bitsin. Sağ altta windowsu etkinleştir yazar durur.

Bence orijinal windows 10 alman her yönden sağlıklı oem keylere kötü demiyorum ama adam içine bişey kurmuştur sen bilgisayarına fotolarını koyarsın şifrelerin vs. önemli şeylerin vardır Güvenmek biraz zor olur bence orijinalden şaşma
Orijinali 700tl üstü insan kazıklanmak istemediği için oem alıyor

oem keyler yasal mıdır?

Microsoft yasal olmadığını söylüyor. ürün anahtarın bloklanırsa tekrardan sistem etkinleştirme gerekir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,186,290
Üyeler
188,226
Son üye
Fella
Geri