smithblacksmith 80+ Silver Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 2,009 Dahası Reaksiyon skoru 1,092 İsim Samet Demirci 9 Temmuz 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi #15 byfaresiz yazmış: Enteresanmış, free olanların kendi yapılarını kavramak lazım her özellik bir birinde olmuyor maalesef. Devamı için tıklayın... En son Libreye geri döndüm.
byfaresiz yazmış: Enteresanmış, free olanların kendi yapılarını kavramak lazım her özellik bir birinde olmuyor maalesef. Devamı için tıklayın... En son Libreye geri döndüm.
byfaresiz 80+ Katılım 18 Temmuz 2021 Mesajlar 184 Dahası Reaksiyon skoru 71 İsim faresiz Steam https://steamcommunity.com/id/frsz212/ 9 Temmuz 2024 #16 smithblacksmith yazmış: En son Libreye geri döndüm. Devamı için tıklayın... Hayırlı olsun Eğitim videolarını kovala bunlar dediğim gibi kendine has özellikler sağlıyordur ve belli ayarları yapmak gerekiyordur.
smithblacksmith yazmış: En son Libreye geri döndüm. Devamı için tıklayın... Hayırlı olsun Eğitim videolarını kovala bunlar dediğim gibi kendine has özellikler sağlıyordur ve belli ayarları yapmak gerekiyordur.