% kaçlık kısmı crack kullanıyor sence1-) HADDİNİ BİL uçururum seni.
2-) Türkiye'de şirketlerin çok ufak kısmı orjinal lisanslı yazılım kullanıyor.
% kaçlık kısmı crack kullanıyor sence1-) HADDİNİ BİL uçururum seni.
Ben kimi tandıdıysam korsan kullanıyor. Kurumsal şirketler kullanıyordur orjinal.% kaçlık kısmı crack kullanıyor sence
bunlardan teki office 365 diğeri office 2019. office 365 1 yıllıktır diğeri pc ye girdiğinde pc ölene kadar gider![]()
Office 2019 Pro Plus Dijital Lisans Anahtarı Key 32&64 Bit | Lisans Key Satın Al
Office 2019 Pro Plus Dijital Lisans Anahtarı Key 32&64 Bit | Lisans Key Satın Al | Windows 11 Pro Key Lisans fiyatlarını uygun fiyatlarla sitemizde bulabilirsiniz. Windows 11 Pro ürün anahtarlarını inceleyip, Windows 11 Pro satın alın.www.yazilimbudur.com
Hangisi sence ?![]()
Microsoft Office 365 Lisans Key Satın Al | Hemen Teslim | Yazilimbudur
Orijinal Microsoft Office 365 Lisans Key ile Word, Excel, PowerPoint ve daha fazlasına erişin. Hızlı aktivasyon ve güvenilir kullanım avantajı!www.yazilimbudur.com
Mesaj otomatik birleştirildi:
Web'i mi kastediyorsun ?
Adam diyor ki almak istiyorum nereden alırım. Sende adamın parasını düşünüyorsun korsan kullan diyorsun, korsana teşvik var. Yani kısaca bayağı boş yapmışsın.Bedava olan şeye neden para vermek istiyorsun?
Adam diyor ki almak istiyorum nereden alırım. Sende adamın parasını düşünüyorsun korsan kullan diyorsun, korsana teşvik var. Yani kısaca bayağı boş yapmışsın.
doğru diyor bizim okulda bile crackliydi normalde okul epostası olunca bedava oluyor ama bunu bilmiyorlar herhalde1-) HADDİNİ BİL uçururum seni.
Kardeşim şirketlerde crack üyük sorunlar yaratır sus ve o klavyeden uzaklaş adam crack bilmiyor mu?Ben kimi tandıdıysam korsan kullanıyor. Kurumsal şirketler kullanıyordur orjinal.
Sana mı sorcam lolipop.sus ve o klavyeden uzaklaş
Boş yapıyorsun.Sana mı sorcam lolipop.
Senelerdir kullandığım 365 hesabı var. Ama evet bazıları 1 yıllık veya 4 yıllık olabiliyor. Bende 3 adet Office 365 hesabı var her biri 5 PC için. Tanesini 15₺den satıyorum. Discorddan ulaşabilirsiniz.bunlardan teki office 365 diğeri office 2019. office 365 1 yıllıktır diğeri pc ye girdiğinde pc ölene kadar gider
Ötede oyalan, yorma beni.Boş yapıyorsun.
Bak kardeşim herkes biliyor ki korsan da var kısacana o insan düşünemeyen aklı olmayan birisi dğeil.Ötede oyalan, yorma beni.