Neler Yeni

Office Satın almak istiyorum

radasamara

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,713
İsim
rada
Bak kardeşim herkes biliyor ki korsan da var kısacana o insan düşünemeyen aklı olmayan birisi dğeil.
Şirketlerde korsan şikayet edilirse cezası var.
Bilip bilmeden konuşma burada gelip cahil cahil yazmanın lüzumu yok şimdi git ve boşunu başka yerde yap.
Satın alması için link atıcaksan at atmayacaksna boş yapma.
Sinir katsayımı arttırma. Boş yaptığımı düşünüyorsan profilime discord hesabımı ekliyorum.

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
Konuya gel, adam iyi ki bir soru sormuş. Crack önerenler, satış ilanı verenler...

Softexen sitesinden daha önce Windows ve Office lisansları satın aldım, problem yaşamadım. Tecrübe olarak paylaşayım.

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Elimde 3 adet mevcut. 365 hesabı. İsterseniz tanesi 15₺
Discord:fenerlimuhendis#8816
14- Karşılıksız ürün talebi, para talebi
Konularda satış yapmak yasak diye biliyorum. İkinci el bölümüne gidip ilan açabilirsin bence

Dahası  
Reaksiyon skoru
95
İsim
Savaş
İlgilendiği Kategoriler
Bilişim
1-) HADDİNİ BİL uçururum seni.
2-) Türkiye'de şirketlerin çok ufak kısmı orjinal lisanslı yazılım kullanıyor.
Yahu kardeşim bi lisansa 25-30 TL para veremeyecek kadar fakir misiniz? Ayrıca hangi şirketler crack yazılım kullanıyorlarmış, bu engin bilgilerinle aydınlat bizi de bilgilenelim.

Heath Ledger

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,651
İsim
Heath Ledger
Senelerdir kullandığım 365 hesabı var. Ama evet bazıları 1 yıllık veya 4 yıllık olabiliyor. Bende 3 adet Office 365 hesabı var her biri 5 PC için. Tanesini 15₺den satıyorum. Discorddan ulaşabilirsiniz.
ben de 1 yıldan fazla kullandım ama sonra birden üyelik gitti. Office 365 olduğunu bilmiyordum. o zaman farkettim. Sonrasında gittim normal office aldım şimdi sıkıntı yok

İbrahim_Talha

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,954
İsim
İbrahim Talha DEMİR
Konuya gel, adam iyi ki bir soru sormuş. Crack önerenler, satış ilanı verenler...

Softexen sitesinden daha önce Windows ve Office lisansları satın aldım, problem yaşamadım. Tecrübe olarak paylaşayım.
Önerin için teşekkür ederim.
Valla @radasamara konunun içine etti.

Top Bottom