Neler Yeni

Office ürünleri nasıl etkinleştirilir

Robin Buckley

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,516
İsim
Çağrı
Instagram
balcikcagri
Steam
1152560674
Discord
Çağrı#6760
Office 2021 yükledim pc ye ama lisans istiyor, lisanssız kullandırmıyor lisanslar 1k fln. Nasıl kullanabilirim, ne yapmam lazım

Katokita

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Anıl Yalçın ÇOL
Instagram
anilyalcincol
Steam
/Katokita
Twitter
anilyalcincol
Eğer üniversite öğrencisiysen yardımcı olabilirim. Okul programları var. Ücretsiz linsans alabiliyorsun.

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
Üniversite öğrencisiysen öğrenci mail adresinle kayıt yaptırınca ücretsiz oluyor diye biliyorum.
Değilsen de 1K ödemene gerek yok. Saglamlisans, Softexen gibi yerlerden çok daha uygun fiyata lisans kodu satın alabilirsin. Ben o şekilde kullanıyorum ve 1,5 yıldır sorun çıkmadı.
Bu iki yöntem de olmaz dersen geriye bir tek korsan kalıyor.

Robin Buckley

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,516
İsim
Çağrı
Instagram
balcikcagri
Steam
1152560674
Discord
Çağrı#6760
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Üniversite öğrencisiysen öğrenci mail adresinle kayıt yaptırınca ücretsiz oluyor diye biliyorum.
Değilsen de 1K ödemene gerek yok. Saglamlisans, Softexen gibi yerlerden çok daha uygun fiyata lisans kodu satın alabilirsin. Ben o şekilde kullanıyorum ve 1,5 yıldır sorun çıkmadı.
Liseye yok mu :(

Satriani

80+ Bronze
Bu tür lisans kodlarında ilerleyen dönemde ne gibi sorunlar çıkabilir mesela, güvenlik açısından herhangi sorun teşkil edebilir ya da tekrar etkinleştirme isteyebilir mi? Ayrıca bu kodların piyasası nedir şu an?

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
Bu tür lisans kodlarında ilerleyen dönemde ne gibi sorunlar çıkabilir mesela, güvenlik açısından herhangi sorun teşkil edebilir ya da tekrar etkinleştirme isteyebilir mi? Ayrıca bu kodların piyasası nedir şu an?
Yani açıkçası korsan kullanmaktan iyidir mantığında yaklaşıyorum. Satın almadan önce epey araştırmıştım, herhangi bir sorun teşkil etmediğini gördüm. Yine de kendi araştırmanızı yapmanızda fayda var.

Fiyatlar için örnek bir site bırakayım. Office 2019 Professional Plus kullanıyorum ben, o 23 TL'ymiş. Diğer seçenekleri de üst menüden görebilirsiniz.

Robin Buckley

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,516
İsim
Çağrı
Instagram
balcikcagri
Steam
1152560674
Discord
Çağrı#6760
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yani açıkçası korsan kullanmaktan iyidir mantığında yaklaşıyorum. Satın almadan önce epey araştırmıştım, herhangi bir sorun teşkil etmediğini gördüm. Yine de kendi araştırmanızı yapmanızda fayda var.

Fiyatlar için örnek bir site bırakayım. Office 2019 Professional Plus kullanıyorum ben, o 23 TL'ymiş. Diğer seçenekleri de üst menüden görebilirsiniz.
Onu alıyorum o zaman yarın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,495
Üyeler
164,684
Son üye
Swar
Top Bottom