Monster tercih etmiyor kendisi
Hp pavilion 15 12 k diyorSıfır arıyorsanız
Bu ikisini öneririm, malesef 10k ya düzgün IPS ekranlı bir laptop yok. Video kalitesi dediğiniz için ekran kalitesinin yüksek olmsaını istediğinize kanaat getirdim.
Eğer 2. el isterseniz de
bu ürüne bakabilirsiniz. Pil süresi olarak da çok iyidir.Ä°kinci El Kıyafet Online AlıÅveriÅ Sitesi & Dolap.com
Dolap.com'da İkinci el kıyafetleri online alıp satabilirsiniz. Dünyaca ünlü markalar %75 indirim ile sadece Dolap.com'da.dolap.com
Güzel ekran dendiği için, o tarz modeller atıyorum. Yüksek nit, renk doygunluğu vs vs.Hp pavilion 15 12 k diyor
peki 10 k için normal bir şey almak istersem tavsiyeniz ne olur ?Güzel ekran dendiği için, o tarz modeller atıyorum. Yüksek nit, renk doygunluğu vs vs.
peki 10 k için normal bir şey almak istersem tavsiyeniz ne olur ?D15'lere bakılabilir fakat 16 GB ramli modelleri almaya çalışın çünkü ileride upgrade yapamayacaksınız.
Normal bir şey almak derken günlük kullanım için mi?peki 10 k için normal bir şey almak istersem tavsiyeniz ne olur ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
peki 10 k için normal bir şey almak istersem tavsiyeniz ne olur ?
oyun için olabilirNormal bir şey almak derken günlük kullanım için mi?
oyun için olabilir
Hani arkadaş belirtmiş ya kardeşim başlıkta.Normal bir şey almak derken günlük kullanım için mi?
10k öneriye 12.7k tavsiye mükemmelsiniz.Acer Aspire 7 A715-42 NH.QBFEY.001 Ryzen 5 5500U 8 GB 256 GB SSD GTX1650 15.6" Full HD Notebook Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Acer Aspire 7 A715-42 NH.QBFEY.001 Ryzen 5 5500U 8 GB 256 GB SSD GTX1650 15.6" Full HD Notebook fiyatlarını Akakçe ile takip et! Acer Aspire 7 A715-42 NH.QBFEY.001 Ryzen 5 5500U 8 GB 256 GB SSD GTX1650 15.6" Full HD Notebook özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Oyun için almak istiyorum demiş arkadaş.Hani arkadaş belirtmiş ya kardeşim başlıkta.
Mesaj kasmaya çalışmayın lütfen.
10k öneriye 12.7k tavsiye mükemmelsiniz.
Bence siz mesaj kasmaya çalışıyorsunuz ama bilemedim.Hani arkadaş belirtmiş ya kardeşim başlıkta.
Mesaj kasmaya çalışmayın lütfen.
10k öneriye 12.7k tavsiye mükemmelsiniz.
10k bütçeye demiş arkadaş.Oyun için almak istiyorum demiş arkadaş.
Bence siz mesaj kasmaya çalışıyorsunuz ama bilemedim.