Ofis-Autocad için Sistem Tavsiyesi

Reaksiyon skoru
0
Bütçe
20000
Arkadaşlar merhabalar, işyerimde office, autocad ağırlıklı işler yapıyorum, uygun fiyatlı güçlü işlemcili sistem almak istiyorum. Aşağıdaki sistemi sadece adata legend 900 yaparak 20600TL ye almayı düşünüyorum. Autocad gibi programlar için sistemin dahili gpu su yeterli olur mu? Başka sistem öneriniz var mıdır? Bütçe 20.000TL

biraz bütçeni arttırabilirsen bu çok iyi.
ekran kartı da var.
üstat DDR 4 16gb vs ssd 512 bunları yükseltince epey fark oluyor bir de işlemci 14600k ya göre düşük kalıyor, autocad için 14600k dahili grafik iş yapmaz mı?

autocad üzerinde 2D olarak mı yoksa 3D mi çalışıyorsunuz? Apu işlemci biraz zora sokabilir sizi, tavsiyem ufakta olsa bir ekran kartı kullanmanız, 3D çalışıyorsanız harici ekran kartı zorunlu gibi bir şey.

Son düzenleme:
ilk sistemdeki frisby 600W bence olmaz. ama ikinci kasadakinin PSU'su daha iyi.

Aıtocad sistemi çok zorlayan bi uygulama degil bende fx6300 vardı onla bile 0 sıkıntı yaşadım alcagın 0 sistemlerin hiçbiri seni üxmez al geç birini

Aıtocad sistemi çok zorlayan bi uygulama degil bende fx6300 vardı onla bile 0 sıkıntı yaşadım alcagın 0 sistemlerin hiçbiri seni üxmez al geç birini
sistem nasıl sizce fiyat performans olarak
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ekran kartsız model almayın
oyun hiç oynanmayacak, sadece ofis, autocad, idecad , dahili 770 grafik yeterli gelmez mi?

Çok çekirdekli bir işlemci tavsiye ediyorum en az 14600k gibi yanında da en azından 5060 gibi yeni nesil bir GPU mantıklı olabilir

Geri