Berkyozclk
80+ Bronze
nerden indiririm pdf excel vs topluca
İhanet...bunu yüklersen bedava olarak kullanabiliyosun hepsini sanırım
neden ki hocam ?İhanet...
Crack haricinde ücretsiz vermiyor hocam.neden ki hocam ?
doğrudur webden ve bu programdan kullanabiliniyor ama benim çok ihtiyacım olmadığı için sadece 1 kere bakmıştım her şey çalışıyordu demek ki süresi varmışCrack haricinde ücretsiz vermiyor hocam.
Evet 30 gün süresi var. Sonrasında ücret istiyor. Web'den kullanımı da kısıtlı diye biliyorum. Crack yapmak da riskli, virüs açısından. Ulan ülkede hiç bir şey yapamaz olduk hale bak.doğrudur webden ve bu programdan kullanabiliniyor ama benim çok ihtiyacım olmadığı için sadece 1 kere bakmıştım her şey çalışıyordu demek ki süresi varmış
Açık kaynak ve güvenilir.Evet 30 gün süresi var. Sonrasında ücret istiyor. Web'den kullanımı da kısıtlı diye biliyorum. Crack yapmak da riskli, virüs açısından. Ulan ülkede hiç bir şey yapamaz olduk hale bak.
öyle hocam yapabiliceğimiz bir şey yok çok pahalı oluyor microsoft ürünleri libre office kullanılabilirEvet 30 gün süresi var. Sonrasında ücret istiyor. Web'den kullanımı da kısıtlı diye biliyorum. Crack yapmak da riskli, virüs açısından. Ulan ülkede hiç bir şey yapamaz olduk hale bak.
Ofis key bul etkinleştir,nerden indiririm pdf excel vs topluca