Ofis te ÇOK Kedi var Ne yapmalyım

LeviN01

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
277
bi ofiste çalıyşıyorum ve akşamları kedileri salıyolar ve kediler masanının üzerine veya sandalye ye veya kavye fare üstüne geziniyor ve tüy döküyor
öncelikle bu tüylerden masamı veya klavye fare yi nasıl koruyabilirim artı olarak üstünü örtmek işe yaramıyormuş kediler parçalıyormuş sanırsam

böyle bi şeyle karşılaşan veya çözüm bulan oldumu

bi ofiste çalıyşıyorum ve akşamları kedileri salıyolar ve kediler masanının üzerine veya sandalye ye veya kavye fare üstüne geziniyor ve tüy döküyor
öncelikle bu tüylerden masamı veya klavye fare yi nasıl koruyabilirim artı olarak üstünü örtmek işe yaramıyormuş kediler parçalıyormuş sanırsam

tuy toplama ruloları var ayrıca tamam kedı sevılırde boyle bır durumda kımse rahatsız olup dıle getırmıyomu

tuy toplama ruloları var ayrıca tamam kedı sevılırde boyle bır durumda kımse rahatsız olup dıle getırmıyomu
dile getirmek farkı bi durum dostum ya özel bi neden i var o yüzden sıkıntı varsa bi çözümü bilmek isterim çünkü tüyler rahatsız edici rulo lar klavye arasındaki tüyleri nasıl alır bilemedim yinede teşekürler

Su tabancası al kedi gördüğünde Polat Alemdar modunu aktif et. Kediler Polatın ezeli düşmanları gibi saklanmaya yer ararlar.

Saç Kurutma Makinesi İle Tüylerden Kurtulabilirsin Eğer Kıyafetine Yapışmadıysa

O işi bırakırdım hayvanseverlik altında insan hayatını terörize ediyorlar

Ufak fan alıp arada bir üfürttürebilirsin. Rahatsız olan olursa da "kedilere söyleyin" dersin.

Su püskürt gelmesini istemiyorsan alerjim var de

Geri