Neler Yeni

Öğrenci Banka kartı tavsiyesi

Mimikri

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Kerem
Arkadaşlar iyi akşamlar üniversiteye geçicem kredi kartı istemiyorum sadece kendi paramı yatırıp kendi paramı harcayacağım ve aynı zamanda ailem iban üzerinden para gönderecek hangi bankayı tavsiye edersiniz atm, mobil işlemler,para gönderme alma işlem kolaylığı vesayere

dutemo

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Enpara kullanıyorum tavsiye ederim.

Goatseb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
414
İsim
Multi kasa Vettel
Ziraat öneririm. Üniversiteye geçince zaten okul veriyor diye biliyorum.

dutemo

80+ Gold
En İyi Cevap
3
en parada halka arzlara katılabiliyor muyuz?

Katılamıyorsak ben enpara tavsiye etmem her öğrenci bence halkaarza katılmalı harçlık çıkar en azından
Onu bilmiyorum.

Mimikri

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Kerem
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
en parada halka arzlara katılabiliyor muyuz?

Katılamıyorsak ben enpara tavsiye etmem her öğrenci bence halkaarza katılmalı harçlık çıkar en azından
Halka arz nasıl oluyor dostum bilgilendirme yapabilir misin çok duydum bu aralar kârlı bir iş ise yapayım bende

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,516
İsim
Olcay akbulut
Halka arz nasıl oluyor dostum bilgilendirme yapabilir misin çok duydum bu aralar kârlı bir iş ise yapayım bende
hocam ekonomik olarak zora giren veya daha fazla sermayeye ihtiyaç duyan şirketler hisselerinin bir kısmını halka açıyor, küçük yatırımcı yani bizde katılıyoruz her hissenin farklı fiyatı ve lot sayısı oluyor lot sayısı hisse adedini temsil ediyor ve her şirkette değişiyor bazısı 40 milyon lot dağıtıyor bazısı 5 milyon dağıtıyor, bu aralar rekor üstüne rekor kırılıyor katılımcı sayısı olarak bu da vatandaşa daha fazla para kazandırıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam ekonomik olarak zora giren veya daha fazla sermayeye ihtiyaç duyan şirketler hisselerinin bir kısmını halka açıyor, küçük yatırımcı yani bizde katılıyoruz her hissenin farklı fiyatı ve lot sayısı oluyor lot sayısı hisse adedini temsil ediyor ve her şirkette değişiyor bazısı 40 milyon lot dağıtıyor bazısı 5 milyon dağıtıyor, bu aralar rekor üstüne rekor kırılıyor katılımcı sayısı olarak bu da vatandaşa daha fazla para kazandırıyor
katılmak için yatırımcı hesabı vs gerekiyor ama enparada böyle olaylar var mı bilmiyorum o yüzden ziraat veya iş bankası daha iyi olur

ailene destek olmuş olursun hiç değilse

Mimikri

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Kerem
Mesaj otomatik birleştirildi:

katılmak için yatırımcı hesabı vs gerekiyor ama enparada böyle olaylar var mı bilmiyorum o yüzden ziraat veya iş bankası daha iyi olur

ailene destek olmuş olursun hiç değilse
Çok mantıklı hocam teşekkür ederim

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,023
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
En çok önerdiğimden en az önerdiğime doğru sıralıyorum.

İş Bankası
Vakıfbank
QNB Finansbank
Ziraat Bankası
Denizbank
Enpara
Garanti Bankası
Akbank

Top Bottom