CRØXY
80+ Silver
Dahası
Sana kanıtlamaya uğraşmayacağım cahilliğinle başarılar.kesin oyledir
Sana kanıtlamaya uğraşmayacağım cahilliğinle başarılar.kesin oyledir
13 yasinda bir bebeye gore fazla curretkar konusuyorsunSana kanıtlamaya uğraşmayacağım cahilliğinle başarılar.
Sanayide paketleme elmanı getir göür vs yaparak günlük 300-400 alırsın16 Yaşındayım çalışmak istiyorum nerede çalışabilirim çoğu yer 16 yaşında olduğum için almıyor ve az maaş veriyor tanıdıkların yanına gitsem hepsi tekstilci o da çok zorluyor tavisye etmiyorlar nereye gidebilirim 18 yaş sınırı olmayan firmalar var mıdır yardımcı olursanız çok mutlu olurum hepinizin tavsiyesine ihtiyacım var teşekkürler. (yaşımdan büyük gösteriyorum herkes 18-19 diyor)
Sonra da diyorsun ki insanlar niye beni sevmiyor.yankesicilik
Mesaj otomatik birleştirildi:
Pickpocket
Pickpocket is a skill in Skyrim and is one of the six skills that fall under The Thief play-style. The intent of the Pickpocket skill is to provide greater role-play opportunities and much more realistic thievery. The Dragonborn is free to peruse their target's inventory, without breaking the...elderscrolls.fandom.com(makasın tek tarafı ile de dolap açabilirsiniz sanırım)
(yasal olmayabilir)
Babamın yaptığı işle ilgili bana bilmiyor diyen biriyle konuşuyorum çünkü.13 yasinda bir bebeye gore fazla curretkar konusuyorsun
O da bir şakaydı, sevginiz pek umrumda değil.Sonra da diyorsun ki insanlar niye beni sevmiyor.
Konu açmıştın ondan dedim bide senin profil eskiden kırmızılı bişey miydi?O da bir şakaydı, sevginiz pek umrumda değil.
Kırmızılı ne?Konu açmıştın ondan dedim bide senin profil eskiden kırmızılı bişey miydi?
Bilmiyom kırmızı bi karakter vardı heralde.Kırmızı vardı ama.Kırmızılı ne?
O fotoğrafı ne yapacaksın ki?Bilmiyom kırmızı bi karakter vardı heralde.Kırmızı vardı ama.
Öyle miydi yani o muydun anlamında sordum.O fotoğrafı ne yapacaksın ki?
Evet öyleydiÖyle miydi yani o muydun anlamında sordum.
sünnet düğünü organize etmistik kurulum vs 600lira aldım sence nasıl kralBilmediğim derken yaptığımız iş bu? Organizasyon şirketimiz var?