Neler Yeni

Öğrenci indirimli telefon önerisi 🔥

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,519
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Konuyu dağıtmaya devam ederseniz ceza vermek zorunda kalacağım.

XLostR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
292
İsim
Lost Cuk
Konuyu dağıtmaya devam ederseniz ceza vermek zorunda kalacağım.
Haklısınız hocam ama arkadaş şakasına bir gönderi atmış bende ona cevap verdim bu cevap sonrası şahsiyetse hakaretli içerik paylaşmış onunla dalga geçmemize rağmen.

Suriyeli Eşek_31

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,482
İsim
Mete
Haklısınız hocam ama arkadaş şakasına bir gönderi atmış bende ona cevap verdim bu cevap sonrası şahsiyetse hakaretli içerik paylaşmış onunla dalga geçmemize rağmen.
Kanka dava edicem merak etme emin ol arkadaşın gözünü korkutmak için demedim hepsinin ss'ini tek tek aldım hepsini avukatıma vericem o gerekeni yapar kendini bir şey sanıyor hayatını karartıcam haberi yok😂

Suriyeli Eşek_31

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,482
İsim
Mete
Etmezsen adam değilsin
Screenshot_2023-11-12-16-44-42-831_com.whatsapp.jpg

Mesaj otomatik birleştirildi:

Screenshot_2023-11-12-16-44-42-831_com.whatsapp.jpg

Bunun gibiler bunu hak ediyor

Sweyetsn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
681
İsim
Arda
Sizce ne almalıyım telefonum kafayı yedi Max bütçe bu olmalı önerileriniz için teşekkür ederim
Annem ile babama geçen aldık a24 ve gayette memnunlar kamerası gayet güzel her şeyi ben beğendim xiaomi note 12den daha i yi kamerası rezil bi telefon note 12

Annem ile babama geçen aldık a24 ve gayette memnunlar kamerası gayet güzel her şeyi ben beğendim xiaomi note 12den daha i yi kamerası rezil bi telefon note 12
Çok teşekkür ederim dostum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hakketti zaten burada şaka var ama arkadaşın espri anlayışı yerde gerizekal.ı,adam değilsin vesaire karar size kalmış açıkçası
Adam degilsin de demedim bişey de demedim istediğiniz kadar şikayet edin ailemde yeterince polis avukat var dalga geçen sensin

Son düzenleme:
Hakketti zaten burada şaka var ama arkadaşın espri anlayışı yerde gerizekal.ı,adam değilsin vesaire karar size kalmış açıkçası
Espiri falan yapmadı direkt olarak benle dalga geçti forumda bu konuyu elli kere paylaştım adam görüyor görünce de yardım etmiyor dalga geçiyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,047,137
Üyeler
166,162
Son üye
Melih09
Top Bottom