bankakartından farkı olmayan şeye kredi kartı denmezNe yaparsan yap BANANE ? Demek ki neymiş ? veriyorlarmış.
O kartın sorumlusu sen değilsin, ailende asıl karta sahip olan kişi. Sadece kartın üzerinde adın yazıyor.aileme bağlı evet ama asıl kart limitini artırmadan bile artırabiliyorum
kyk kredi alacaksan kredi kartıda veriliyor ama 1300 tl limiti var sonradan artıyor. Bankalara gidersen kredi kartı verilmez ama dışarıd çalışanlar gelir kart veriyor limiti 3k geçmeye bilirBu ay KYK bursu veya kredisi açıklanacak. Ben de bu parayla Nintendo Switch Lite almayı planlıyorum ama parayı tek seferde veremem. Bu sebepten ötürü 12 ay taksitle 6000TL paraya ihtiyacım var. Banka işlerinden hiç anlamıyorum. Eğer kredi kartı alabiliyorsam kısaca ödeme mantığını da anlatır mısınız?
doğrudurO kartın sorumlusu sen değilsin, ailende asıl karta sahip olan kişi. Sadece kartın üzerinde adın yazıyor.
1300tl limiti var derken kredi kartınız mı var nereden biliyorsunuzkyk kredi alacaksan kredi kartıda veriliyor ama 1300 TL limiti var sonradan artıyor. Bankalara gidersen kredi kartı verilmez ama dışarıd çalışanlar gelir kart veriyor limiti 3k geçmeye bilir
kredi kartının limiti bende kullanıyorum tüm limiti kullandım limit arttırmak için ardıalr ama kabul etmedim ne kadar artar bilmiyorum1300tl limiti var derken kredi kartınız mı var nereden biliyorsunuz
1300 tl limiti var demişsiniz de o yanlış bir bilgi onu söylemek istiyorum 1700 tl geçen verilen limit bu sene 2k yı geçerkredi kartının limiti bende kullanıyorum tüm limiti kullandım limit arttırmak için ardıalr ama kabul etmedim ne kadar artar bilmiyorum
Az yapmışlar sizi hocam benim şuan 28k limitim varSana verse verse enpara verir. O da ya 500 ya da 1000TL verir max.
Bana ilk başta 500TL verdiler. Hesapta her ay 10-20K arası para dönüyor (al-sat yapıyorum) o sebeple 6 ay sonra 2500TL yaptılar. Geçen hafta da 4500TL yaptılar.
o zaman bu sene artmış bizde 1300 dü1300 TL limiti var demişsiniz de o yanlış bir bilgi onu söylemek istiyorum 1700 TL geçen verilen limit bu sene 2k yı geçer