Ysuflix
80+ Gold
nvi den başvurup parayı yatırıp nüfus müdürlüğüne gidiyosun bu kadarBende alayım hocam o zaman ne yapmam gerek almak icin aşamaları nedir
nvi den başvurup parayı yatırıp nüfus müdürlüğüne gidiyosun bu kadarBende alayım hocam o zaman ne yapmam gerek almak icin aşamaları nedir
Reis bu bahsettiğin yeşil pasaport değilmi ?nvi den başvurup parayı yatırıp nüfus müdürlüğüne gidiyosun bu kadar
bordo pasaport benimki. yeşil hakkında hiç fikrim yok.Reis bu bahsettiğin yeşil pasaport değilmi ?
Benim babamın yeşil pasaportu var.
Var dediğim hakkı var çıkarmadı gidip nvi den başvursa alır yani sadece yurt dışına çıkmayacağı için kullanmıyor ?
Şimdi ben 18 yaşındayım yeşil pasaport çıkarmak için ne yapmam lazım ?
Reis bordo bir işe yaramıyorki hiçbir ülkeye gidemiyorsun doktor mühendis olmadanbordo pasaport benimki. yeşil hakkında hiç fikrim yok.
napabilirim yeşil veya gri alacak şartı taşımıyorum. kullanacağımdan değil ucuz diye aldım zaten. ziyaretçi vizesi gibi bişe alırsam almanyaya giderim aile yakınlarım var orda.Reis bordo bir işe yaramıyorki hiçbir ülkeye gidemiyorsun doktor mühendis olmadan
Reis bende yeşil var da akraba yok orda nasıl yapacaznapabilirim yeşil veya gri alacak şartı taşımıyorum. kullanacağımdan değil ucuz diye aldım zaten. ziyaretçi vizesi gibi bişe alırsam almanyaya giderim aile yakınlarım var orda.
o şartları karşılamıyorsa alamaz ki yeşil şartların karşılanması lazımReis bende yeşil var da akraba yok orda nasıl yapacaz
Reis yeşilin şartlarını karşılıyoruz da orada tanıdık yoko şartları karşılamıyorsa alamaz ki yeşil şartların karşılanması lazım
fransadan var benim akraba bi kolaylık sağlar mı bana fransaya gitmem içinnapabilirim yeşil veya gri alacak şartı taşımıyorum. kullanacağımdan değil ucuz diye aldım zaten. ziyaretçi vizesi gibi bişe alırsam almanyaya giderim aile yakınlarım var orda.
valla dediğim gibi hocam hiç bilgim yok yeşile dair ben çinko vatandaşım bordo aldımReis yeşilin şartlarını karşılıyoruz da orada tanıdık yok
bildiğim kadarıyla konsolosluğa falan davetiye mektubu gönderiyor davetiye vizesi falan. ama tam detaylı bilmiyorum araştırmak lazım.fransadan var benim akraba bi kolaylık sağlar mı bana fransaya gitmem için
Harç bedeli vs nasıl oluyor?bende alıcam bilgi verir misinBen üniversite 1. sınıf okurken aldım 25 yaşına kadar veriyolar hep. Harç ödemiyosun sadece defter bedeli ödüyosun.