Enivici Vokke
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 3,369
kanka bu nedir acaba merak ettim ?3-5 saat önce başlatıldı ama bende böyle gözüküyor. Doğru yere mi bakıyorum ne zaman açılır sizce
Öğrencilere üniversitelerde iş sağlanacak part timekanka bu nedir acaba merak ettim ?
o zaman beni etkilemiyor şuanda okey ama anlattığın için eyw üniye gidersem denerim.Öğrencilere üniversitelerde iş sağlanacak part time
Bu belirli sayıda part time iş verilecek denilmişti birkaç ay önce bu o mu?Öğrencilere üniversitelerde iş sağlanacak part time
Olabilir bilmiyorum bunu gordum benBu belirli sayıda part time iş verilecek denilmişti birkaç ay önce bu o mu?
Buna başvuru yapınca ne zaman sonuçlanıyor ve ne zaman başlanıyor bilgin var mı? Birde üniversite içinde tam olarak ne yapılıyor acaba.3-5 saat önce başlatıldı ama bende böyle gözüküyor. Doğru yere mi bakıyorum ne zaman açılır sizce
Galiba her üniversite kendisi açıklayacak. Bizim okul mail attı haftaya başlıyormuş başvurular. Okul içinde calısıcan işte kütüphaneye koyarlar, evrak işleri verirler, belki yemekhaneye koyarlar vs. Bulaşık mulaşık yıkamazsın ama tabağa pilav koyucan o kadar.Buna başvuru yapınca ne zaman sonuçlanıyor ve ne zaman başlanıyor bilgin var mı? Birde üniversite içinde tam olarak ne yapılıyor acaba.
Özel okullara yokmuş bu arada.Galiba her üniversite kendisi açıklayacak. Bizim okul mail attı haftaya başlıyormuş başvurular. Okul içinde calısıcan işte kütüphaneye koyarlar, evrak işleri verirler, belki yemekhaneye koyarlar vs. Bulaşık mulaşık yıkamazsın ama tabağa pilav koyucan o kadar.
Olmasın zatenÖzel okullara yokmuş bu arada.
Niye olmasın?Burslu özel okuldayım.Bölümüm için istanbul avrupa yakasında sadece 1 tane devlet var o da dağdaOlmasın zaten![]()
Devlete sor. Olmaması gayet doğal, şaşırılacak bir şey yok ortada.Niye olmasın?Burslu özel okuldayım.Bölümüm için istanbul avrupa yakasında sadece 1 tane devlet var o da dağdaSivil havacılık kabin hizmetleri bölümüm.