Neler Yeni

Öğrenciler için Yararlı Uygulamalar

FatihSn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
FATİH SUNA
Evden çıkamadığımız şu karantina günlerinde,boş vaktimiz oldukça fazla.Geleceğe yatırım yapmak için müthiş bir fırsat.Sizlerle paylaşacağım bu uygulamalar sayesinde ,bilgili,donanımlı genel kültür sahibi adeta sizi sınıf arttıracak beyin gelişiminize yardımcı olacak lafı fazla uzatmadan 5 müthiş uygulama.

1)Khan Academy= Bilim, matematik, tarih ve sevdamız bilgisayar bilimleri gibi birçok dalda eğitim sunuyor.

2)UDEMY=Programlama dillerinden,mobil uygulamaya,oyun geliştirmekten, hacker olmaya ve günümüz dünyasının vazgeçilmesi olan dil öğrenmeye kadar birçok farklı alanda eğitimler sağlıyor.Ayrıca milyar dolarlık ilk Türk şirketi olma ünvanına sahip.

3)Coursera=Bilim, müzik ve sanat gibi 20 farklı alanda 200’den fazla ücretiz eğitim sunuyor. Genel kültürünüzü şahlandıracak bu uygulamayı kaçırmayın derim.

4)TED=Meşhur TED konuşmalarını duymayanınız yoktur.İnsanı düşünmeye, kariyer planlaması yapmaya ve hayatın gerçeklerini, uzman konuşmacılarla bizlere sunuyor.

5)Dictionary=İhtiyaç duyabileceğiniz kelimelerin neredeyse tamamını bu sözlük deryasında bulabiliyorsunuz.

BONUS

Wikipedia=Hepimizin bildiği araştırma aşıklarının vazgeçilmesi,geçtiğimiz aylarda ülkemizde erişime açılan Wikipedia milyonlarca ansiklopedi sizleri bekliyor.

Beyfendiiii6

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,512
İsim
Batuhan ege
Wikipedia.

Beyfendiiii6

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,512
İsim
Batuhan ege
Udemy kesinlikle tavsiye ederim özellikle yazılım alanında geliştirebilirsin kendini
Pek yazılıma ilgim olmadığından ilgimi çekmedi ama tavsiyen için teşekkürler

Death Mark

80+ Bronze
Evet bende Udemy kullanıyorum.

semre57

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
427
İsim
Emre Ağan
Ben de Udemy'i biliyordum ama kullanmaya başlamam bundan 3 gün öncesinde nasip oldu. İndirimler takip edilirse çok avantajlı oluyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,051,594
Üyeler
166,961
Son üye
ufobo