Neler Yeni

Öğrencilere ötv indirimi hakkında ne düşünüyorsunuz ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
151
İsim
Ahmet Kaya
Akp seçim vaadi olarak öğrencilere teknolojik aletlerde ötv indirimi yapacakmış. ( sadece üniversiteli öğrenciler için. neden acaba? :)
kendi fikrimi söyleyeyim bence yine seçim vaadi olarak saçmalıyorlar oy verirken lütfen böyle şeylere kanıp oy vermeyin iyice düşünün verin aman kanmayın :)

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,679
İsim
marilyn
2018 seçimindede böyle bir şeyler geveledilerde bakalım umarım gelmezler

Dahası  
Reaksiyon skoru
151
İsim
Ahmet Kaya
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
2018 seçimindede böyle bir şeyler geveledilerde bakalım umarım gelmezler
bizim milletimiz çok çabuk kanıyorlar böyle şeylere ki böyle bir şey gerçek olsa bile oy vermem ben bir telefona mı ülkeyi bunlara mı emanet edeceğiz

omer_34

80+ Silver
eğer kazanırlarsa seçimden sonra olucak değil mi bu

Dahası  
Reaksiyon skoru
151
İsim
Ahmet Kaya
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım
dolar zaten 25 TL rahat vuracak biraz daha vergi koyarlar sonra koydukları vergiyi kaldırıp indirdik derler
cidden bunu düşünemeyen beyinsiz insanlarımız var. ben artık bunları düşünmekten sıkıldım
Mesaj otomatik birleştirildi:

seçimden önce yapsalardı keşke çökerdik :d
lxqgrmd29ca91.jpg

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,595
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Ne adam gibi iktidar var ne de adam gibi muhalefet ne de adam gibi yönetecek beyin ne olacak bu güzelim ülkenin hâli çok merak ediyorum

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Akp seçim vaadi olarak öğrencilere teknolojik aletlerde ötv indirimi yapacakmış. ( sadece üniversiteli öğrenciler için. neden acaba? :)
kendi fikrimi söyleyeyim bence yine seçim vaadi olarak saçmalıyorlar oy verirken lütfen böyle şeylere kanıp oy vermeyin iyice düşünün verin aman kanmayın :)
Paçası tutuşmuş ve söndürmek için her şeyi arayan bir insan misali halleri

Mr. Edri

80+ Platinum
En İyi Cevap
26
Dahası  
Reaksiyon skoru
23,308
İsim
.
Yapsalar bile küçücük kaşıkla verip kepçeyle geri alacakları için boş vaat :kekw:

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,014,298
Üyeler
160,671
Son üye
Smikke
Top Bottom