Barış Yalçın
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 20
30K 2080S kullanacak.Bütçesi ne kadardır acaba
30K 2080S kullanacak.Bütçesi ne kadardır acaba
WindowsTuşu+shift+s bas sırasıyla istediğin yeri ss alabiliyorsun mouse sol tıka basılı tut sonra alacağın kısmı kare içine alNasıl ssni aldın la?
5 Saniye sonra :hocaya de ki "hocağm bu devirde laptop mu alınır o fiyata bi masaüstü dizersinizü ff"
NedenBence hiç girme hocayla o muhabbetlere
O değil hocanın bilgisayarından.WindowsTuşu+shift+s bas sırasıyla istediğin yeri ss alabiliyorsun mouse sol tıka basılı tut sonra alacağın kısmı kare içine al
Ekran açıyor ders anlatırkenO değil hocanın bilgisayarından.
olum hoca senden daha bilgili baksana 10.nesol intellere fln bakuyor cpre thread sayilari galiba ölu pixel testide acmis pc muhendisi fln galibaAlıntıyı görüntüle
Kaydettiği sayfalara baktım laptop alacak yardımımın da dokunmasını istiyorum acaba bütçesi ne kadardır keşke şu Acer... nın sonrasını görebilsem sizce nasıl yardım edebilirim hoca kazık yemesse iyi olur
Direk hocam laptop alacaksınız galiba bütçeniz ne diye lafa girmek istiyorum ama biraz utanıyorum. Nasıl yardımcı olabilirim öğretmenime? Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Bizim forumda da vardır şimdiolum hoca senden daha bilgili baksana 10.nesol intellere fln bakuyor cpre thread sayilari galiba ölu pixel testide acmis PC muhendisi fln galiba
kesin gizemdir o dngmgBizim forumda da vardır şimdi
Korkuyordur.Aynı babam gibi.O kadar şey yap.Eline geçince hiç koruma.olum hoca senden daha bilgili baksana 10.nesol intellere fln bakuyor cpre thread sayilari galiba ölu pixel testide acmis PC muhendisi fln galiba
Hayır bi insan neden ölü piksel testi açsın?olum hoca senden daha bilgili baksana 10.nesol intellere fln bakuyor cpre thread sayilari galiba ölu pixel testide acmis PC muhendisi fln galiba
dedim ya bilgili hoca belli kadın olduğuna bakma yaniKorkuyordur.Aynı babam gibi.O kadar şey yap.Eline geçince hiç koruma.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hayır bi insan neden ölü piksel testi açsın?