Neler Yeni

Öğretmenden nasıl şikayetçi olabilirim

trenboloneren

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,118
İsim
Eren İlker Ağar
İlgilendiği Kategoriler
Fitness
Instagram
@eren__agar
Steam
1075812335
Discord
eren21601#7919
Reddit
eren21601
Hoca bizim sınıftaki bir öğrenciye hakaret etti ve tokat attı ve okulda vurmak yasak herkesin bildiği üzere biz bu öğretmenden nasıl şikayetçi olabiliriz

MEB in bu tür konularda yardımcı olduğu bi destek hattı var internetten numarayı bulup arayın şikayetinizi dile getirin yardımcı olurlar.

trenboloneren

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,118
İsim
Eren İlker Ağar
İlgilendiği Kategoriler
Fitness
Instagram
@eren__agar
Steam
1075812335
Discord
eren21601#7919
Reddit
eren21601
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
MEB in bu tür konularda yardımcı olduğu bi destek hattı var internetten numarayı bulup arayın şikayetinizi dile getirin yardımcı olurlar.
O numaradan başka yöntem yok mu yazılı olarak şikayet edebilceğimiz bi yer fln

şahin doğan

80+ Platinum

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,045
İsim
Oğuz Oğuz
Son düzenleme:

VorleN

80+ Silver
Hoca bizim sınıftaki bir öğrenciye hakaret etti ve tokat attı ve okulda vurmak yasak herkesin bildiği üzere biz bu öğretmenden nasıl şikayetçi olabiliriz
İl Milli Eğitim Müdürlüğü binasına git konuş gerekirse dilekçe yaz sorunla ilgileneceklerdir.

İbrahim_Talha

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,953
İsim
İbrahim Talha DEMİR
yazılı şikayeti pek takmazlar günde kim bilir kaç bin boş yazı geliyor
Hiç denedin mi de böyle dedin ? Cimer'e falan yaz. Ciddiye alıyorlar. Annem kopya çektirmedi diye bir şeyler uydurup cimere şikayet etmişti öğrencisi. 1 hafta sonra müfettiş geldi. Olayı araştırdı. Sonra çocuk özür falan diledi. Müfettiş de bir sorun göremeyince konu kapandı.

yureksyz

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Cimer'e yaz, ilgileniyorlar.

cLarq

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Tokat atmak nedir vurmak nedir hakaret bir yere kadar. o bile sınırdır babam vurmazken böle bir şey yapsa Öğretmen okul çıkışını beklemem sınıfın ortasında haşatını çıkartırım.
Disiplinmiş aile çağırmış düşünmem bile ha öğretmen ne yapıldı da tokat hakaret etti bide o var.

trenboloneren

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,118
İsim
Eren İlker Ağar
İlgilendiği Kategoriler
Fitness
Instagram
@eren__agar
Steam
1075812335
Discord
eren21601#7919
Reddit
eren21601
Hiç denedin mi de böyle dedin ? Cimer'e falan yaz. Ciddiye alıyorlar. Annem kopya çektirmedi diye bir şeyler uydurup cimere şikayet etmişti öğrencisi. 1 hafta sonra müfettiş geldi. Olayı araştırdı. Sonra çocuk özür falan diledi. Müfettiş de bir sorun göremeyince konu kapandı.
Anlamadım annesini mi şikayet etmiş
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bide cimere girebilirim denmi çünkü 18 yaşından küçüğüm

eminn_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
579
İsim
Emin
vuran öğretmen akp li ise hiçbişi olmaz ona sizde çıkışta bi yerde tutun (!)

İbrahim_Talha

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,953
İsim
İbrahim Talha DEMİR
Anlamadım annesini mi şikayet etmiş
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bide cimere girebilirim denmi çünkü 18 yaşından küçüğüm
Benim annem öğretmen. Annemin başından geçeni anlattım. Cimer için yaş sınırı yok diye biliyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Sefa Koyuncu
Maalesef o işlerde çok sonuç alınamıyor yani en azından ben denedim alamadım.
Şöyle ki okulda öğretmenler maske takmıyordu sosyal mesafe vs onlarda yok tabii ki şikayet ettim meb e denetim yapıldığını söylediler fakat okulda gram değişiklik olmadı.

Top Bottom