Öğretmenden nasıl şikayetçi olabilirim

trenboloneren

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
1,146
Hoca bizim sınıftaki bir öğrenciye hakaret etti ve tokat attı ve okulda vurmak yasak herkesin bildiği üzere biz bu öğretmenden nasıl şikayetçi olabiliriz

MEB in bu tür konularda yardımcı olduğu bi destek hattı var internetten numarayı bulup arayın şikayetinizi dile getirin yardımcı olurlar.

MEB in bu tür konularda yardımcı olduğu bi destek hattı var internetten numarayı bulup arayın şikayetinizi dile getirin yardımcı olurlar.
O numaradan başka yöntem yok mu yazılı olarak şikayet edebilceğimiz bi yer fln

Son düzenleme:
Hoca bizim sınıftaki bir öğrenciye hakaret etti ve tokat attı ve okulda vurmak yasak herkesin bildiği üzere biz bu öğretmenden nasıl şikayetçi olabiliriz
İl Milli Eğitim Müdürlüğü binasına git konuş gerekirse dilekçe yaz sorunla ilgileneceklerdir.

yazılı şikayeti pek takmazlar günde kim bilir kaç bin boş yazı geliyor
Hiç denedin mi de böyle dedin ? Cimer'e falan yaz. Ciddiye alıyorlar. Annem kopya çektirmedi diye bir şeyler uydurup cimere şikayet etmişti öğrencisi. 1 hafta sonra müfettiş geldi. Olayı araştırdı. Sonra çocuk özür falan diledi. Müfettiş de bir sorun göremeyince konu kapandı.

Cimer'e yaz, ilgileniyorlar.

Tokat atmak nedir vurmak nedir hakaret bir yere kadar. o bile sınırdır babam vurmazken böle bir şey yapsa Öğretmen okul çıkışını beklemem sınıfın ortasında haşatını çıkartırım.
Disiplinmiş aile çağırmış düşünmem bile ha öğretmen ne yapıldı da tokat hakaret etti bide o var.

Hiç denedin mi de böyle dedin ? Cimer'e falan yaz. Ciddiye alıyorlar. Annem kopya çektirmedi diye bir şeyler uydurup cimere şikayet etmişti öğrencisi. 1 hafta sonra müfettiş geldi. Olayı araştırdı. Sonra çocuk özür falan diledi. Müfettiş de bir sorun göremeyince konu kapandı.
Anlamadım annesini mi şikayet etmiş
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bide cimere girebilirim denmi çünkü 18 yaşından küçüğüm

Maalesef o işlerde çok sonuç alınamıyor yani en azından ben denedim alamadım.
Şöyle ki okulda öğretmenler maske takmıyordu sosyal mesafe vs onlarda yok tabii ki şikayet ettim meb e denetim yapıldığını söylediler fakat okulda gram değişiklik olmadı.

Geri