Neler Yeni

Öğretmene bana elleme diyemezmiyim?

Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Enver Arda
Merhaba, okulda öğretmenim sinir anında cebimdeki elime sert bir hamleyle “o elini cebinden çek” dedi. Ben de “bana ellemeyin” veya “dokunmayın” dedim. O da bundan sonra, Sana taciz ettiğimi mi söylüyorsun? Seni iftiradan şikayet edeceğim. Sen bana elleme diyemezsin, 657. maddede yazıyor” gibi bir şeyler söyledi. Bunun aslı var mı? Öğretmenime “bana ellemeyin” bile diyemez miyim? En son da “öğretmen her zaman haklıdır” dedi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
806
İsim
Hüseyin
Merhaba, okulda öğretmenim sinir anında cebimdeki elime sert bir hamleyle “o elini cebinden çek” dedi. Ben de “bana ellemeyin” veya “dokunmayın” dedim. O da bundan sonra, Sana taciz ettiğimi mi söylüyorsun? Seni iftiradan şikayet edeceğim. Sen bana elleme diyemezsin, 657. maddede yazıyor” gibi bir şeyler söyledi. Bunun aslı var mı? Öğretmenime “bana ellemeyin” bile diyemez miyim? En son da “öğretmen her zaman haklıdır” dedi.
O ne biçim öğretmen ya olsa olsa öküzdür.

Dahası  
Reaksiyon skoru
78
İsim
Mete Han
İlgilendiği Kategoriler
Blgisayarlar bilgisayar ekipmanları fare mousepad
Discord
herseyimaltustolmus_29
Bana dokunma diyebilirsin ama bana elleme diye bir kelime olduğunu sanmıyorum

mfm125

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,041
İsim
Mehmet
Bizde öyle desen sana çok güzel şeyler yaparlar

Shourd

80+ Gold
senin öğretmenin kafasının içindekinde şüpheliyizde bana dokunmayın demen olabilir ama bana ellemeyin nedri bare eleşmeyin deseydin :kekw:

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,029
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Sana bir kelime öğretenin kırk yıl kölesi olman lazım sen olmayan türkçenle adamı neyle itham etmişsin yazık. Size var ya ne yapılsa müstehak öğretmene karşı çıkılır mı öğretmenin sözünü dinleyiversen nolur ölür müsün dediğini yap işte.

The Semih

80+ Gold
Sadece enesi izleyip etkilenmiş kücük ve*edimiz bana ellemeyin ne olm, Bana temas etme desen daha mantıklı.

KAANT10X

80+ Bronze
Uln sende haklısın hoca da haklı şimdi işin içinden çıkmaya çalışalım. Zamanında böyle bir tartışma olduğunu duymuştum. Bir mülakatta soruyu bilemeyen bir kadın soruyu soran adama kötü niyet taşımadan sen zor sorular sorup benim işe girme hakkıma engel oluyorsun anlamında tecavüz ettin demiş. Sonra ortalık karışmış. Ama en sonunda sorunu çözmüşler.

sontoxic

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
121
İsim
Semih Nas
Sana bir kelime öğretenin kırk yıl kölesi olman lazım sen olmayan türkçenle adamı neyle itham etmişsin yazık. Size var ya ne yapılsa müstehak öğretmene karşı çıkılır mı öğretmenin sözünü dinleyiversen nolur ölür müsün dediğini yap işte.
klasik akp seçmeni cevabı

Top Bottom