Neler Yeni

Öğretmenim ?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Paramount

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Enes Simatkot
Cool story bro...
Eğer forumun ilerleyebilmesini istiyorsanız gönderileri önce onay kısmında bekletmelisiniz ve böyle troll'lere izin vermemlisiniz.

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Konuya yaşını belirtip başlık ve konu içindeki argo kelimeleri düzenle, evet konu dışı bir konu sizi sıkmak istemiyoruz ama ben küçük kardeşlerimden de sorumluyum bir teknoloji forumu için uygun bir yazı değil.

A

ariinees

Ziyaretçi
Konuya yaşını belirtip başlık ve konu içindeki argo kelimeleri düzenle, evet konu dışı bir konu sizi sıkmak istemiyoruz ama ben küçük kardeşlerimden de sorumluyum bir teknoloji forumu için uygun bir yazı değil.
Kusura bakma abim. Düzeltiyorum

RmzDayi

80+ Silver
bu işin peşini bırak her türlü kaybedecek olan sen olursun. Öğretmeninizin yaptıklarını yanlış yorumluyor olabilirsin. Rehber öğretmenin veya sınıf öğretmeninden destek al. Kaç yaşındasın bilmiyorum ama ergenlik arzuları bunlar. Bir şekilde bu psikolojiden kurtul her türlü yıpranan sen olursun. Kısacası bu işin sonunda ışık yok.

Toroslu

80+ Bronze
Dostum bunu arkadaş çevrende hallet, burası herkese açık bir platform hiç iyi örnek olmuyorsun.
Bu senin kişisel hayatının sadece seni ilgilendiren kısmı, "babam bilgisayar almıyor" oldu "elime aldığımda onu düşünüyorum".
Seviyenizi koruyun, lüzumsuz hareketler yapmayın.

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Topluluk için uygun bir yazı dili olmadığından konuyu kitliyorum. Foruma uygun başlıklar açılmasını dikkat edin

Son düzenleme:
Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom