Öğretmenim ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi ariinees
  • Start date Start date
Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Cool story bro...
Eğer forumun ilerleyebilmesini istiyorsanız gönderileri önce onay kısmında bekletmelisiniz ve böyle troll'lere izin vermemlisiniz.

Konuya yaşını belirtip başlık ve konu içindeki argo kelimeleri düzenle, evet konu dışı bir konu sizi sıkmak istemiyoruz ama ben küçük kardeşlerimden de sorumluyum bir teknoloji forumu için uygun bir yazı değil.

Konuya yaşını belirtip başlık ve konu içindeki argo kelimeleri düzenle, evet konu dışı bir konu sizi sıkmak istemiyoruz ama ben küçük kardeşlerimden de sorumluyum bir teknoloji forumu için uygun bir yazı değil.
Kusura bakma abim. Düzeltiyorum

bu işin peşini bırak her türlü kaybedecek olan sen olursun. Öğretmeninizin yaptıklarını yanlış yorumluyor olabilirsin. Rehber öğretmenin veya sınıf öğretmeninden destek al. Kaç yaşındasın bilmiyorum ama ergenlik arzuları bunlar. Bir şekilde bu psikolojiden kurtul her türlü yıpranan sen olursun. Kısacası bu işin sonunda ışık yok.

Dostum bunu arkadaş çevrende hallet, burası herkese açık bir platform hiç iyi örnek olmuyorsun.
Bu senin kişisel hayatının sadece seni ilgilendiren kısmı, "babam bilgisayar almıyor" oldu "elime aldığımda onu düşünüyorum".
Seviyenizi koruyun, lüzumsuz hareketler yapmayın.

Topluluk için uygun bir yazı dili olmadığından konuyu kitliyorum. Foruma uygun başlıklar açılmasını dikkat edin

Son düzenleme:
Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,152,997
Üyeler
183,366
Son üye
yalcino07