Neler Yeni

öğretmenimiz bize kendi yazdığı kitabı aldırıyor

EgeKrml

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
ege kırımlı
merhaba arkadaşlar ben bi lise öğrencisiyim ve temel dini bilgiler hocamın dinle alakası olamayan yani branşından alakasız sırf kendi yazdığı için kitap aldırdı ve sınav olacaz hoca birazdaha para kazanmak için bize kendi yazdığı kitabı aldırıyor almak zorundayız çünkü sınav yapacakmış birde sizce ne yapmalıyım?

-nisay

80+ Bronze
kendi branşıyla alakalı olmayan kitaptan size nasıl sınav yapacak?

EgeKrml

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
ege kırımlı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kendi branşıyla alakalı olmayan kitaptan size nasıl sınav yapacak?
bilmiyorum işte sınav yapacam demesse kimse almaz zaten herkes alsın daha çok para kazanayım diye sınav yapacak bize kitap almaya zorluyor yani

-nisay

80+ Bronze
saçmalığa bak. yani sadece şikayet edebilirsin hocayı. dilekçe yaz. ne kadar umursarlarsa artık.

EgeKrml

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
ege kırımlı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
öyle yapmayı planlıyorum ama ne kadar işe yarar bilmem

mfm125

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,109
İsim
Mehmet
Cimere şikayet edecekseniz toplu bir şekilde edin

NightWish2434

80+ Silver
merhaba arkadaşlar ben bi lise öğrencisiyim ve temel dini bilgiler hocamın dinle alakası olamayan yani branşından alakasız sırf kendi yazdığı için kitap aldırdı ve sınav olacaz hoca birazdaha para kazanmak için bize kendi yazdığı kitabı aldırıyor almak zorundayız çünkü sınav yapacakmış birde sizce ne yapmalıyım?
kendi branşı olsun olmasın bir eşya satın aldırması yasaktır. şikayet edebilirsiniz.

Siene

80+ Bronze
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Dahası  
Reaksiyon skoru
662
İsim
Sinan
Derse giren öğrencilerin velileri toplanıp okul önünde eylem yapsın gerekirse yada veliler topluca şikayet etsin.
Öğrenciler olarak sizde dersine girmeyip okul önünde toplanırsanız mutlaka sizi dinleyen birileri olucaktır.

Yasin Çınar

80+ Bronze
Bizimde ortaokuldaki Türkçe hocası kendi arkadaşının yazdığı kitaplardan okutuyordu. 8.sınıfta dershanede hoca en çok hangi yazarı okuyorsunuz diye sorunca hocaya bunu demiştim kimse tanımamıştı bende sanıyordum çok ünlü bir yazar fln kitaplar da hoşuma gidiyordu yalan değil.

Hanaz

80+ Gold
Derse giren öğrencilerin velileri toplanıp okul önünde eylem yapsın gerekirse yada veliler topluca şikayet etsin.
Öğrenciler olarak sizde dersine girmeyip okul önünde toplanırsanız mutlaka sizi dinleyen birileri olucaktır.
Eyleme gerek yok ögretmen zorla kitap aldıramaz yürürlükükte yok ama dinden yolunu bulmuş biri için kural nafile

Siene

80+ Bronze
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Dahası  
Reaksiyon skoru
662
İsim
Sinan
Eyleme gerek yok ögretmen zorla kitap aldıramaz yürürlükükte yok ama dinden yolunu bulmuş biri için kural nafile
Kimse sesini duyurmassa bu öğretmen görünümlü tüccar yaptığı pisliğe devam eder.
Açıkçası beni başıma gelse polise hatta tv kanallarının ihbar hatlarına bile şikayet ederim çünkü yaptığı şeyin sonuçları bugün 20 öğrenciyi yarın o öğrencilerin diğer insanlara davranış biçimlerini etkilicek buda toplumsal yozlaşmayı daha da kötü hale getiricek.
Eylem den kastımda o öğretmeni şikayet ettiyseniz ve hiç bir şey değişmiyorsa velileri devreye sokun ve o derse girmeyerek tepkinizi gösterin çünkü bu öğretmenin 2 kuruş para kazanmak için yaptığı aptalca davranışının sonunda 1 öğrenci yada velisi o öğretmeni dövecek ve o öğretmen bunu da mağduriyet adı altın da kullanıp kahraman olacak.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,165
Üyeler
163,792
Son üye
QualityController
Top Bottom