Zorbey1998
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 188
Sizce OHAL ilan edilir ve erken seçime gidilir mi?
Erken seçim olabilir bence ama ne faydası olacak hepsi aynılarSizce OHAL ilan edilir ve erken seçime gidilir mi?
Türkiyede doğru düzgün seçim yapıldığını görmedim ben deOHAL ilan edilmez de erken seçime gidilir. Türkiye'de bir seçimin zamanında yapıldığını görmedim.
Ne alaka kanka sadece ankara veya istanbul yaptırımları bile trdekinden iyi yani açıklamalarda mantıklı planları da açık açık söylüyolar bence muhalefet kat kat daha iyiErken seçim olabilir bence ama ne faydası olacak hepsi aynılar
Ben hiçbirini beğenmiyorumTürkiyede doğru düzgün seçim yapıldığını görmedim ben de
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ne alaka kanka sadece ankara veya istanbul yaptırımları bile trdekinden iyi yani açıklamalarda mantıklı planları da açık açık söylüyolar bence muhalefet kat kat daha iyi
DoğrudurBen hiçbirini beğenmiyorum
Yani cidden hiçbiri iyi değil ülkeyi mahvettiler ya muhalefet de başa geçse hiçbir şey becereceklerini zannetmiyorum adam akıllı birisi yok şuan piyasadaDoğrudur
Ben imamoğlu tutuyorumYani cidden hiçbiri iyi değil ülkeyi mahvettiler ya muhalefet de başa geçse hiçbir şey becereceklerini zannetmiyorum adam akıllı birisi yok şuan piyasada
Yani İmamoğlu kemal kilicdaroglundan iyidir o adama asla oy vermem İmamoğlu yada Mansur yavaş olabilir belkiBen imamoğlu tutuyorum![]()
Yanında sınava girmiştim sağolsunlar tyt bitimi ayt arası kahve vs dağıttılar(Araç vardı 3ü 1 arada çay vs alabiliyordum) bide bir paket verdiler icinde tohumlu kalem diş fırcası macunu bide 16gb usb vardı kücük bir tebessüm ettirdiBen imamoğlu tutuyorum![]()