OHAL yakın tarihte olur mu ?

OHAL ilan edilmez de erken seçime gidilir. Türkiye'de bir seçimin zamanında yapıldığını görmedim.

Erken seçime gitmek zorlaştı artık. Eskisi gibi değil. Erken seçime gidilebilmesi için mecliste milletvekillerinden alınacak oyların oranı arttı. Cumhurbaşkanına yetki verildi. Yani erken seçimi oy ile belirlemek zor şu an. Cumhurbaşkanına bağlı. Bu da yeni sistemin getirdiği monarşik durum.

OHAL ilan edilmez de erken seçime gidilir. Türkiye'de bir seçimin zamanında yapıldığını görmedim.
Türkiyede doğru düzgün seçim yapıldığını görmedim ben de
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Erken seçim olabilir bence ama ne faydası olacak hepsi aynılar
Ne alaka kanka sadece ankara veya istanbul yaptırımları bile trdekinden iyi yani açıklamalarda mantıklı planları da açık açık söylüyolar bence muhalefet kat kat daha iyi

Türkiyede doğru düzgün seçim yapıldığını görmedim ben de
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ne alaka kanka sadece ankara veya istanbul yaptırımları bile trdekinden iyi yani açıklamalarda mantıklı planları da açık açık söylüyolar bence muhalefet kat kat daha iyi
Ben hiçbirini beğenmiyorum

Ben imamoğlu tutuyorum :)
Yanında sınava girmiştim sağolsunlar tyt bitimi ayt arası kahve vs dağıttılar(Araç vardı 3ü 1 arada çay vs alabiliyordum) bide bir paket verdiler icinde tohumlu kalem diş fırcası macunu bide 16gb usb vardı kücük bir tebessüm ettirdi :)

erdoğan bir oyun planladı ve uygulanıyor..
önce doları yükselttiler sonra milletin dolara yatırım yapmasını sağlayıp bi anda düşürdüler..
bunların hepsi devlet kontrolünde bilinçli olarak yapılıyor.
sonrasında da kendi yandaşlarını zengin ettiler.
olan 3 kuruş yatırım yapmak isteyen kıt kaanat para biriktip dolara yatıran halka oldu.
bu durumun sevinecek bir yanı yok
bilinçli oalrak insanların parasını çaldılar.
bu bir hırsızlıktır.. yeni nesil hrısızlık. Fakirin parasını zengine peşkeş çekiyorlar, zeka özürlü olan fakirler de davul zurnayla halay çekiyorlar..
ikinci plan da doları biz düşürdük ayağına seçimde oy toplamak.
ama ne yaparlarsa yapsınlar işleri bitti.
onlar tavuğun son tüylerini de yollmaya çalışıorlar..
halkı düşündükleri yok.
en son aşama da seçime rahat bi ortamda diktatör şartlaryla girebilmek için OHAL yaratmak..

Son düzenleme:
Geri