Neler Yeni

Oksid bilişim garanti.

canyz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Mehmet Can Yüzbaşıoğlu
Herkese merhabalar anlayamadığım bir konu oldu çok ilginç geldi bana sizinle paylaşmak istedim ürünümü garantiye yaklaşık 1-2 hafta oldu sanırım bu 4 günlük tatil yani aradan önce gönderdim yılbaşından önce sanırım bana 12'sinde tamirinin yapıldığı ve mng kargo ile gönderildiğini söyledi bugün aradığım 3 gün sonra yani hiç bir şekilde kargo takip numarası vb. verilmediği ilettim. Karşıdaki yetkilinin bana açıklaması şu şekildeydi bulunduğunuz yerde bulunan mng kargo hizmet veremediği için ürünü bekletiyoruz. Ne diyebilirim ki şimdi en azından bilgilendirebilirlerdi sanırım.

Fireman37

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
633
İsim
Kadir Tuna Karasu
Herkese merhabalar anlayamadığım bir konu oldu çok ilginç geldi bana sizinle paylaşmak istedim ürünümü garantiye yaklaşık 1-2 hafta oldu sanırım bu 4 günlük tatil yani aradan önce gönderdim yılbaşından önce sanırım bana 12'sinde tamirinin yapıldığı ve mng kargo ile gönderildiğini söyledi bugün aradığım 3 gün sonra yani hiç bir şekilde kargo takip numarası vb. verilmediği ilettim. Karşıdaki yetkilinin bana açıklaması şu şekildeydi bulunduğunuz yerde bulunan mng kargo hizmet veremediği için ürünü bekletiyoruz. Ne diyebilirim ki şimdi en azından bilgilendirebilirlerdi sanırım.
Kanka kargoya bişey olmuş olabilir okaid bilişimi 2 3 kez ara aynı cevabı alırsan sıkıntı yok

Sunay

80+ Silver
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,703
İsim
Sunay Koçak
Steam
https://steamcommunity.com/id/xsunay/
Discord
Sunay #3109
Maalesef bekleyeceksiniz hocam kargo şirketini böyle bir durum varsa.

canyz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Mehmet Can Yüzbaşıoğlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kanka kargoya bişey olmuş olabilir okaid bilişimi 2 3 kez ara aynı cevabı alırsan sıkıntı yok
Valla bugün aradım pazartesi günü arayın demişti ama bir arkadaş geri dönüş olmadı yarın denicez bakalım şansımızı tekrar.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Maalesef bekleyeceksiniz hocam kargo şirketini böyle bir durum varsa.
MNG'yi de aradım fakat sanırım böyle bir durum var gerçekten de kargo alım gönderimi yapamıyorlarmış bir süre pandemiden dolayı falan ne kadar bekletecekler ki beni sonuçta ortada bi madur var ve bunu başka firmalarlada gönderebilirler.

Sunay

80+ Silver
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,703
İsim
Sunay Koçak
Steam
https://steamcommunity.com/id/xsunay/
Discord
Sunay #3109
Valla bugün aradım pazartesi günü arayın demişti ama bir arkadaş geri dönüş olmadı yarın denicez bakalım şansımızı tekrar.
Mesaj otomatik birleştirildi:

MNG'yi de aradım fakat sanırım böyle bir durum var gerçekten de kargo alım gönderimi yapamıyorlarmış bir süre pandemiden dolayı falan ne kadar bekletecekler ki beni sonuçta ortada bi madur var ve bunu başka firmalarlada gönderebilirler.
Hocam yapacak bişey yok beklemenizde fayda var.

canyz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Mehmet Can Yüzbaşıoğlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
An itibariyle klavye garantiden geri gönderildi. Ürün gayet güzel bir şekilde paketlenip gönderilmiş ve yazdığım tüm sorunlar giderilmiş. İlerleyen zamanlarda başka sorun vs. yaşarsam sizinle paylaşırım 🙏🙏

Top Bottom