Ritim Ustası
80+ Silver
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 1,087
- İsim
- Mehmet Yılmaz
Her gün zam üstüne zam gelirken asgari ücret ile çalışanların alım gücü git gide yine düşmeye başladı 4250 TL asgari ücretinde bir önemi kalmadı! Ülkeye zerre faydaları olmayan bu milletvekillerinin ise aldığı maaş 28.600 TL toplam 581 milletvekili var üstelik emekli millet vekili maaşı da 18135 TL üstüne emekli milletvekillerinide ekleyince ortaya devasa bir rakam çıkıyor bu partilerin daha aldığı seçim paralarını hesaba katmadım kısacası halk zamlar altında ezilirken devletin parası böyle oksijen israfı milletvekillerine gidiyor bunlara harcanan parayla bir çok proje yapılabilir, yeni istihdamlar açılır, asgari ücret dahada fazla olabilir. Seçim barajı ise %7 ye indirilmiş buda önüne gelen meclise girecek üstelik %3 ü geçen hazine yardımı alabiliyor cidden iyice ayar olmaya başladım! Zengin dahada zengin olurken fakir dahada fakir oluyor! Milletvekilleri ve partiler bu devletin sırtına birer yüktür! Mecliste uyuyup, çocuklar gibi kavga edenlerin aldığı maaş 28.600, alın teri döken, ağır şartlarda çalışan, üretime, ülkeye katkısı olan asgari ücretlinin aldığı maaş 4250 yorum sizin!