Neler Yeni

Oksijen israfı milletvekilleri!

Ritim Ustası

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,087
İsim
Mehmet Yılmaz
Her gün zam üstüne zam gelirken asgari ücret ile çalışanların alım gücü git gide yine düşmeye başladı 4250 TL asgari ücretinde bir önemi kalmadı! Ülkeye zerre faydaları olmayan bu milletvekillerinin ise aldığı maaş 28.600 TL toplam 581 milletvekili var üstelik emekli millet vekili maaşı da 18135 TL üstüne emekli milletvekillerinide ekleyince ortaya devasa bir rakam çıkıyor bu partilerin daha aldığı seçim paralarını hesaba katmadım kısacası halk zamlar altında ezilirken devletin parası böyle oksijen israfı milletvekillerine gidiyor bunlara harcanan parayla bir çok proje yapılabilir, yeni istihdamlar açılır, asgari ücret dahada fazla olabilir. Seçim barajı ise %7 ye indirilmiş buda önüne gelen meclise girecek üstelik %3 ü geçen hazine yardımı alabiliyor cidden iyice ayar olmaya başladım! Zengin dahada zengin olurken fakir dahada fakir oluyor! Milletvekilleri ve partiler bu devletin sırtına birer yüktür! Mecliste uyuyup, çocuklar gibi kavga edenlerin aldığı maaş 28.600, alın teri döken, ağır şartlarda çalışan, üretime, ülkeye katkısı olan asgari ücretlinin aldığı maaş 4250 yorum sizin!

Kızgın Timsah

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
470
İsim
1 2
Pekala biz ne yapabiliriz?

Ritim Ustası

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,087
İsim
Mehmet Yılmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Osmanlı daki Saltanat ve Paşalık sistemi iyiydi tek olumsuz yanı Türk olmayanlara da makam mevki vermeleriydi ve fazla merhametli olmasıydı. Yahudilere, Ermenilere, Rumlara hiç acımayacaktık! Şuan da bile bunların artıkları Türkiye de yaşamaya devam ediyor hatta bu ülkenin gerçek sahibi biz Türklerden daha refah içinde yaşıyorlar!

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,625
İsim
Mert Can Ergün
bu ülkede asgari ücretle çalışanlar hep ezilmiştir

Gordiac

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
885
İsim
Ramazan KOLDAŞ
Her halk hakedilen şekilde yönetilir halk cahilse yönetenler akıllıdır yöneten cahil olmalı ki halk akıllı olmak zorunda bırakılmalıdır .

Şuan türkiye de bir çok miletvekili akıllı neden biliyormusun ? Çünkü halkı hangi vaatler ile uyutacaklarını çok iyi biliyorlar ve buna göre hareket ediyorlar eğer ki halk ne zaman cahil olmaktan çıkıp akıllı potansiyeline sahip olursa işte o zaman yönetenler halkı uyutamazlar ...

Arthur♛Morgan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,589
İsim
sefa korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
Red Dead Redemption ve Rockstar ile ilgili her şeye ilgim var
Instagram
sfakorkmaz
Kesinlikle katılıyorum, millet vekili diye bir şey yoktur, bu sıfat üzerinden para aklayan hırsızlar vardır. Leşçi can alıcı zararlı virüstür hepsi.

Ritim Ustası

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,087
İsim
Mehmet Yılmaz
Her halk hakedilen şekilde yönetilir halk cahilse yönetenler akıllıdır yöneten cahil olmalı ki halk akıllı olmak zorunda bırakılmalıdır .

Şuan türkiye de bir çok miletvekili akıllı neden biliyormusun ? Çünkü halkı hangi vaatler ile uyutacaklarını çok iyi biliyorlar ve buna göre hareket ediyorlar eğer ki halk ne zaman cahil olmaktan çıkıp akıllı potansiyeline sahip olursa işte o zaman yönetenler halkı uyutamazlar ...
Akıllı mı 😂 CHP li Gürsel Tekin CHP de çaycılık yaparken milletvekilliğine yükseldi bütün milletvekillerinin bu seviyede olduğunu düşünüyorum bu arada milletvekili olabilmek için ilkokul mezunu olmak yeterli kısacası akıllı değiller daha ağır bir şekilde tarif ederdim ama uyarı almak istemiyorum. Akıllı olsalardı mecliste çocuk gibi kavga etmezlerdi! Sokakta sen ben kavga etsek polis alır götürür bizi ama bunlara kanunda işlemiyor kafalarını eseni yapıyorlar üstelik gubuz gubuz geziyorlar!
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hayır ancak konuyu açan arkadaşın çözüm olarak ne anlattığını bulamadım. Sorunu söylüyor
Sosyal medyanın gücünü kullanmak herkes el birliğiyle milletvekilliği sisteminin kaldırılmasını istese paşa paşa bu konu hakkında adım atarlar!

Gordiac

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
885
İsim
Ramazan KOLDAŞ
Çünkü halkı hangi vaatler ile uyutacaklarını çok iyi biliyorlar ve buna göre hareket ediyorlar eğer ki halk ne zaman cahil olmaktan çıkıp akıllı potansiyeline sahip olursa işte o zaman yönetenler halkı uyutamazlar ...

@KONYALI canım kardeşim benim aynı şeyi savunuyoruz lütfen benim alıntıladığım yeri tekrar okurmusun :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,911
İsim
Emir Yusuf
Sosyal medyanın gücünü kullanmak herkes el birliğiyle milletvekilliği sisteminin kaldırılmasını istese paşa paşa bu konu hakkında adım atarlar!
Anlayamadım, demokrasi üzerine inşa edilen bir cumhuriyeti nasıl yönetilmesi gerekiyor. Bizi aydınlatır mısın?

Top Bottom