Neler Yeni

Okuduğum üniversite bölümünü açığa geçirebilir miyim?

bosbelesbiri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,629
İsim
ali
Dostlar,aktif olarak Burdur Makü Sivil Hava Ulaştırma İşletmeciliği okuyorum. 1.sınıf öğrencisiyim bölümüm iki yıllık. Eskişehir Anadolu Üniversitesi'nde Havacılık Yönetimi var açıktan okuyabileceğim şekilde.Ancak başvuru yapmamıştım.Şuan tekrar YKS'ye girmeden bu bölümü açığa çevirebilir miyim acaba merak ediyorum?

ekrem imaro

80+ Bronze
örgünü bırakmadan sınavsız ikinci üniversite kaydı yapabilirsin.

bosbelesbiri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,629
İsim
ali
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
örgünü bırakmadan sınavsız ikinci üniversite kaydı yapabilirsin.
Örgünü bırakmak istediğim için sormuştum aslında. Ancak diğeri nasıl yapılıyor? Üniversite'nin kendi sitesinden felan mı kayıt oluyoruz?

ekrem imaro

80+ Bronze
Örgünü bırakmak istediğim için sormuştum aslında. Ancak diğeri nasıl yapılıyor? Üniversite'nin kendi sitesinden felan mı kayıt oluyoruz?
sınavsız ikinci üniversite kayıt olduktan sonra örgünü bırakabiliyorsun onda bir sıkıntı yok. üniversite kayıt dönemi veya bittiğinde (genelde o zamanlarda oluyor) kayıt olmak istediğin aöf'ü takip edip zamanı geldiğinde kayıt olabilirsin. ben anadolu aöf'e sitesinden kayıt olmuştum diye hatırlıyorum,e devletten de olabilir tam hatırlamıyorum,kayıt yapmak istediğiniz üniversitenin duyurularını takip edin.

bosbelesbiri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,629
İsim
ali
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
sınavsız ikinci üniversite kayıt olduktan sonra örgünü bırakabiliyorsun onda bir sıkıntı yok. üniversite kayıt dönemi veya bittiğinde (genelde o zamanlarda oluyor) kayıt olmak istediğin aöf'ü takip edip zamanı geldiğinde kayıt olabilirsin. ben anadolu aöf'e sitesinden kayıt olmuştum diye hatırlıyorum,e devletten de olabilir tam hatırlamıyorum,kayıt yapmak istediğiniz üniversitenin duyurularını takip edin.
Öyle oluyorsa eğer çok iyi teşekkür ederim bilgi için.

Top Bottom