Neler Yeni

Okukumuz Hakkında Aşşırı saçma olay

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,357
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop
İçine kalın olanı giyebilirsin bu durumda. Üstüne de okul formasını giyersen yine sıcak tutar derdin oysa
Hocam tişört zorunlu zatende düz siyah sweatin ne zararı var

+ Dediğini yapsak bile soğuk illerde bi faydası olmaz. Alta sweat giyince o forma üstüne olmaz zaten dar gelir uzun kollu İnce bi şeyin üstüne giyersen olabilir.

misfit

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,687
İsim
misfit
Okul forman gözüktüğü sürece üstüne istediğini giyebilirsin.
Dediği gibi okula almama gibi bir durum söz konusu olursa meb'e şikayet edebilir veya velinle okula gelebilirsin.

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,708
İsim
marilyn
bu toplamtıyı velilermi yapmış kim yapmış?

aşırı saçma okulların verdiği dandik sweatlar bile 500-600 TL'ye satılıyor ip ince ve kumaşıda rezalet oluyor genellikle sırf kıçım üşümesin diye kusra bakmasınlar üstüne kendi sweatimi giyerdim

illa amblem istiyorlar ise arkasına önüne geçici dikiş attırabilirsin yada cırt dikip okul bittiğinde cırtdan sökedebilirsin bu da mantıklı

gerçi kış bitti kim hırka sweat giyecekki

Muhammetyzicii

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
652
İsim
Muhammet Yazıcı
bu toplamtıyı velilermi yapmış kim yapmış?

aşırı saçma okulların verdiği dandik sweatlar bile 500-600 TL'ye satılıyor ip ince ve kumaşıda rezalet oluyor genellikle sırf kıçım üşümesin diye kusra bakmasınlar üstüne kendi sweatimi giyerdim

illa amblem istiyorlar ise arkasına önüne geçici dikiş attırabilirsin yada cırt dikip okul bittiğinde cırtdan sökedebilirsin bu da mantıklı

gerçi kış bitti kim hırka sweat giyecekki
Tüm öğretmenler yapmış
Mesaj otomatik birleştirildi:

kesin bu okul üniforması satan yerler sweatlar satılmıyor diye şikayet etti bunlarda böyle bir çözüm buldu
evet çok haklisiniz hocam bende oyle dusunuyorum

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Bende lise öğrencisi olarak karara tamamen hak veriyorum. Okula gidiyoruz sonuçta herkesin üzerinde görülebilecek şekilde üniforması olmalı.

Muhammetyzicii

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
652
İsim
Muhammet Yazıcı
Bende lise öğrencisi olarak karara tamamen hak veriyorum. Okula gidiyoruz sonuçta herkesin üzerinde görülebilecek şekilde üniforması olmalı.
hocam okulda çocuk montla duruyorsa ki duruyor çoğunluğu ne anlamı olacak ki
Mesaj otomatik birleştirildi:

birde birazcık katiliyorum çünkü çok serseri tipler'de var hepsi de serbest geliyor ama onlara özel bir şey yapılsa keşke

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Montla durulmasının sebebi üşümemek, burada öğrenciler haklı tabii ki. Okulları yeterince ısıtmıyorlar bizim okulumuzda dahil, kaloriferleri azıcık yakıyorlar buz gibi oluyor okul. Bunun karşılığı olarak bende okul formasının üstüne kendi kıyafetimi üstünede hırka giyerek tepkimi göstermiş oluyorum. Tabii kimsenin umrunda değil :)

Oguzhansah

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,589
İsim
Oğuzhan Şahin
Hocam tişört zorunlu zatende düz siyah sweatin ne zararı var

+ Dediğini yapsak bile soğuk illerde bi faydası olmaz. Alta sweat giyince o forma üstüne olmaz zaten dar gelir uzun kollu İnce bi şeyin üstüne giyersen olabilir.
Ben de lise okudum okul hayatım boyunca da üstüme bir şey giymeme gerek kalmadı. Ayrıca şu an her okulun kapşonlusu var sanki yanlış mıyım?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,739
Üyeler
163,542
Son üye
NathilaS
Top Bottom