Neler Yeni

Okul Benden Kayıt Olmak Için A4 vs Isteyebilir mi?

yigitrocks

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,309
İsim
Yiğit Aralim
Bir abin olarak vermemeni tavsiye ediyorum. Kayıt yapmayız falan blöf yapıyorlar. Bende ***** gibi vermiştim zamanında. Bir gün okul bahçesinde takılırken bizde 2 sınıf büyük olan birileriyle bi sohbetimiz olmuştu, vermemiş hiçbiri. Vermezsen hiçbir şey olmaz. Seve seve kayıt yapmak zorunda. Ayrıca bu işlem yasak diye biliyorum. Devletin buna onayı yok. Bakanlığa şikayet etmenizi öneririm. Yanlışım varsa düzeltin.

uydu3

80+ Silver
Bir abin olarak vermemeni tavsiye ediyorum. Kayıt yapmayız falan blöf yapıyorlar. Bende ***** gibi vermiştim zamanında. Bir gün okul bahçesinde takılırken bizde 2 sınıf büyük olan birileriyle bi sohbetimiz olmuştu, vermemiş hiçbiri. Vermezsen hiçbir şey olmaz. Seve seve kayıt yapmak zorunda. Ayrıca bu işlem yasak diye biliyorum. Devletin buna onayı yok. Bakanlığa şikayet etmenizi öneririm. Yanlışım varsa düzeltin.
Bence de kayıt yapmak zorunda ben okulu tutturmusum nasıl kaydetmeyebilir ki

ANE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Mam1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Muhammed Özmen
Ben anlamıyorum cidden devlet bizden A4 kağıdı istiyorsa iyi günlere kalmadığımız kesin.
bu deikleinin her zaman istenen şeyler senden tahminen dosyada istemişlerdir sana ait dosya oluşturcaklar a4 kağıd bazı derslerin fotokopisi için sınavlar için lazım olan şey bir top a4 kağıt 15tl al bişi olmaz senin eğitimin için
Mesaj otomatik birleştirildi:

top kağıd isteyebilirler bendden bağıs istediler bağış isteme hakları var ama fiyat belirtmezlermiş dayım çanakkalede öğretmendi benden 500 ve 1000 tl arası bağış istediler o bağışı asla yapmayacağım ama top kağıt posta pulu tarzı şeyleri götüreceğim

uydu3

80+ Silver
bu deikleinin her zaman istenen şeyler senden tahminen dosyada istemişlerdir sana ait dosya oluşturcaklar a4 kağıd bazı derslerin fotokopisi için sınavlar için lazım olan şey bir top a4 kağıt 15tl al bişi olmaz senin eğitimin için

top kağıd isteyebilirler bendden bağıs istediler bağış isteme hakları var ama fiyat belirtmezlermiş dayım çanakkalede öğretmendi benden 500 ve 1000 TL arası bağış istediler o bağışı asla yapmayacağım ama top kağıt posta pulu tarzı şeyleri götüreceğim
25 30tl oldu a4 kağıtları hem 2tane istiyolsr bide 75tl lik pul ayrıca okul acilmicak bile sinav yok bişey yok

Mam1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Muhammed Özmen
25 30tl oldu a4 kağıtları hem 2tane istiyolsr bide 75tl lik pul ayrıca okul acilmicak bile sinav yok bişey yok

a4 kağıt 15 lira posta pulunuda benden 50 tllik istediler ayrıca dosya felanda istediler

yigitrocks

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,309
İsim
Yiğit Aralim

top kağıd isteyebilirler bendden bağıs istediler bağış isteme hakları var ama fiyat belirtmezlermiş dayım çanakkalede öğretmendi benden 500 ve 1000 TL arası bağış istediler o bağışı asla yapmayacağım ama top kağıt posta pulu tarzı şeyleri götüreceğim
Bu ihtiyaçları ben değil, devlet karşılamak zorunda. Bağış adı altında da olsa benden 1 kuruş para isteyemezler. Verme zorunluluğum yok.

Mam1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Muhammed Özmen

https://www.migros.com.tr/copier-bo...parison&utm_campaign=cimri-fiyat-karsilastirm daha atmamı istiyosan atiyim

Bu ihtiyaçları ben değil, devlet karşılamak zorunda. Bağış adı altında da olsa benden 1 kuruş para isteyemezler. Verme zorunluluğum yok.
senden bağış isteyebilirler ama fiyat belirtemezler dayım çanakkalede eski öğretmen şimdi ilçe milli eğitim müdürü vermemen sana bağlı

knkm 3800 tl alcağın telefondan kısabilirsin

Uğur Yıldız

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
480
İsim
Uğur Yıldız
8 yıl önce liseye başlarken 2 tane 500lük a4 50 tllik posta pulu 1 kutu zarf ve 20 tllik bağış istemişlerdi
Şuan nasıl bilmiyorum kardeşimde bu sene liseye gidicek isterler mi bilmiyorum

Dark Lightning

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,561
İsim
-
İlgilendiği Kategoriler
-
La yok ne A4 ü ortada okul yok saçma sapan işler benim okulda para istiyor :D ismide yardım zarfı lan ne yardımı 100tl istiyor utanmadan. Sözde de belde okulu.

uydu3

80+ Silver
https://www.migros.com.tr/copier-bo...parison&utm_campaign=cimri-fiyat-karsilastirm daha atmamı istiyosan atiyim

senden bağış isteyebilirler ama fiyat belirtemezler dayım çanakkalede eski öğretmen şimdi ilçe milli eğitim müdürü vermemen sana bağlı

knkm 3800 TL alcağın telefondan kısabilirsin
Arkadaşıma aldık telefonu kendime değil

uydu3

80+ Silver
Ayrıca ortada okul yok olsa yine veriyim diyim hadi olmayan okula niye a4 vereyim kendiler alsınlar bi zahmet

yigitrocks

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,309
İsim
Yiğit Aralim
knkm 3800 TL alcağın telefondan kısabilirsin
Neden kıssın? Devlet okulu deil mi bu? Seve seve devlet karşılamak zorunda. 1 kuruş vermek zorunda değilim.

uydu3

80+ Silver
Ayrıca evet neden kisiyim telefonumdan yani ?:D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,048,391
Üyeler
166,368
Son üye