- Konu Sahibi Konu Sahibi
Okunuyor musunuz ki siz?Bence hocam okuyun, ben olsam sizin yerinizde okurdum genede.
Okunuyor musunuz ki siz?Bence hocam okuyun, ben olsam sizin yerinizde okurdum genede.
Katılıyorum tavsiye versekte işe yaramaz iğrenç okul nefret ediyorum eğer okusak bir yer kazansak da atanamayız ortada kalırım kesinMarmarisin en iyi Anadolu lisesine gidiyorum takdir aldım bu dönem fakat okumayı da hiç istemiyorum. Okula gitmek istemiyorum çok fazla sıkıcı geliyor. Sınav zamanı çok stresleniyorum falan. Benim gibi olan var mı? Birazda tavsiye verebilir misiniz okulu nasıl sevebilirim?
Aynen hocam memur olup hayat sürmek var ama olmaz gibime geliyor beş parasız kalcam gibime geliyorKatılıyorum tavsiye versekte işe yaramaz iğrenç okul nefret ediyorum eğer okusak bir yer kazansak da atanamayız ortada kalırım kesin
Türkiyede yaşıyoruz yapabilecek bir şey yok adam akıllı şu eğitim sistemini değişemedilerAynen hocam memur olup hayat sürmek var ama olmaz gibime geliyor beş parasız kalcam gibime geliyor
Son sınıf mısın hocam?Türkiyede yaşıyoruz yapabilecek bir şey yok adam akıllı şu eğitim sistemini değişemediler
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sınavlarda öyle bir stres oluyorum ki üniversite sınavında ne yapacağımı bilmiyorum
Hayır 10.sınıfım daha çok erken değilmi diye sorarsanız benim psikoloji berbatSon sınıf mısın hocam?
Ben 9.sınıfım benim de berbat bizim okul hep en iyi olmaya çalışıyor ve hocalar falan çok disiplinli beni de en çok bu sıkıyorHayır 10.sınıfım daha çok erken değilmi diye sorarsanız benim psikoloji berbat
Aynen bide bende aile baskısı var çok kötü bir şeyBen 9.sınıfım benim de berbat bizim okul hep en iyi olmaya çalışıyor ve hocalar falan çok disiplinli beni de en çok bu sıkıyor
Aynen bende de aynı düşük alırsam çok kızarlardarı ama bu sene 9.sınıf olduğum için yeni okul yeni dersler falan biraz daha yumuşadılar.Aynen bide bende aile baskısı var çok kötü bir şey
Bendede öyleydi ama şimdi sürekli ders çalışmamı fln istiyorlar durmadan bende bunalıyorum keşke yurt dışına gidebilsem orda eğitim fln alsam nesela kanada eğitim sistemi çok iyi ve üniversite sınavı vesaire yok çok rahat benceAynen bende de aynı düşük alırsam çok kızarlardarı ama bu sene 9.sınıf olduğum için yeni okul yeni dersler falan biraz daha yumuşadılar.
Bendede öyleydi ama şimdi sürekli ders çalışmamı fln istiyorlar durmadan bende bunalıyorum keşke yurt dışına gidebilsem orda eğitim fln alsam nesela kanada eğitim sistemi çok iyi ve üniversite sınavı vesaire yok çok rahat bence
Aynı durumdayız inşallah hepimiz için hayırlısı olurBendede öyleydi ama şimdi sürekli ders çalışmamı fln istiyorlar durmadan bende bunalıyorum keşke yurt dışına gidebilsem orda eğitim fln alsam nesela kanada eğitim sistemi çok iyi ve üniversite sınavı vesaire yok çok rahat bence
Mesaj otomatik birleştirildi:
En azından stresli olmam