Yardım Okul için 3 laptop arasında kaldım

Bölümünde kullanılan yazılımların çoğunluğunun MacOS desteği varsa direkt MacBook al süper cihaz ama Windows lazımsa çok masrafa girmeden Ai 7 işlemcili veya Core Ultra serisinin sonunda “V” eki olan işlemcilerinden bir cihaz alınabilir.
Asus vivobook s14 aldım hocam. Amd ryzen ai 7 350 işlemcili. Aynı cihaza bakan bi arkadaş tekrar açtı konuyu dün. Veri tabanlı çalışacağım için hem Windows daha uyumlu hem de cash bellek lazım o da amd de fazla. İntele gelirsek de almam da önermem de. Daha pahalı ama performansı yarıda. İntel alacağıma snapdragone elite alırım

Asus vivobook s14 aldım hocam. Amd ryzen ai 7 350 işlemcili. Aynı cihaza bakan bi arkadaş tekrar açtı konuyu dün. Veri tabanlı çalışacağım için hem Windows daha uyumlu hem de cash bellek lazım o da amd de fazla. İntele gelirsek de almam da önermem de. Daha pahalı ama performansı yarıda. İntel alacağıma snapdragone elite alırım
Geçen.20 bine gördüm snapdragon laptopları, cidden o da çok iyi ama Windows desteği çok kısıtlı ARM işlemcilere

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,208
Üyeler
183,076
Son üye
darangel
Geri