Yardım Okul için 3 laptop arasında kaldım

Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım
Evet randomdan nasıl kuduruduğun belli oluyor.Öncelikle sakinleş ve kudurma eylemini bir kenara bırak derin bir nefes al.Bu psikolojik dürtüden kurtulman lazım dostum bu kadar kudurup sinirlenmek normal değil psikiyatriye görünmeni tavsiye ederim.😆😆😂
Yarım saattir kudurma dışında bişe yazamıyosun acınası boş bi veletsin. Şimdi velet değilim diyeceksin o daha kötü aw

Yarım saattir kudurma dışında bişe yazamıyosun acınası boş bi veletsin. Şimdi velet değilim diyeceksin o daha kötü aw
Yazdığın cümleden kimin veled olduğu gayet ortada.3 defa bu okuma eylemini tekrar et,hem okuduğunu anlaman bir nebzede olsa gelişmiş olur.Hadi okuluna git sen, abilerinle doğru konuşman gerektiğinide öğrenirsin, iyi geceler.

"Aw" yazmış birde ergen,şöyle bir kelime yazdıktan sonra ben utançtan tartışmaya devam edemezdim 😂😂😂

Yazdığın cümleden kimin veled olduğu gayet ortada.3 defa bu okuma eylemini tekrar et,hem okuduğunu anlaman bir nebzede olsa gelişmiş olur.Hadi okuluna git sen, abilerinle doğru konuşman gerektiğinide öğrenirsin, iyi geceler.

"Aw" yazmış birde ergen,şöyle bir kelime yazdıktan sonra ben utançtan tartışmaya devam edemezdim 😂😂😂
Umarım düzelirsin yazık acıdım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Mouse hediye ediyim mi mutlu olursun biraz gece sarılıp yatarsın

Umarım düzelirsin yazık acıdım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Mouse hediye ediyim mi mutlu olursun biraz gece sarılıp yatarsın
Tamam ergen ergen konuşuyorsunda bari bana özenipte cümle kurma kendi kendini aşağılyorsun sürekli.😂😂😂

Bu gece uyuyamaz artık elin titriyormu la doğru söyle 😆😆😆

Tamam ergen ergen konuşuyorsunda bari bana özenipte cümle kurma kendi kendini aşağılyorsun sürekli.😂😂😂

Anlıyorum. Büyük olman daha kötü ama sen bilirsin

Uygunsuz Dil

Hayatımda gördüğüm en düşük zekalı varlıksın arkadaş iyi dayanmış

Hayatımda gördüğüm en düşük zekalı varlıksın arkadaş iyi dayanmış
Bide uyarı aldım. Adminler de haklı gereksiz uzattım muhatap bile olmamak lazım da bu mahlukatla bunun banlanması lazım bilmesek yanlış önerilerine batacaz

MacBook Air m4 al kardeşim. Pişman olmazsın asla. 4 yıl sonra bile değer kaybetmez ve bataryası seni üzmez.

Macbook şarj aleti yanında olmasa bile performans aynı oluyor yani kayıp olmuyor.

İncecik rahat taşınabilir bende air m1 var 2021 de aldım. Halen kullanıyorum:). Kesinlikle apple tercih etmeni tavsiye ediyorum.

Ofis Programları vb ise r10 gibi platformlardan ucuza halledersin.

Oyun PC si vb alma asla. Bu tarz sistemler ağır oluyor ve batarya 1-2 saat maksimum.

Yönetim bilişim sistemleri bölümünü kazandım ve okul için laptop alıcam.
Ancak 3 versiyon arasında kaldım.
Öğrenci indiriminde 40k ya M4 Air 16/256
Hepsiburada da 38k ya Asus Vivobook S14 Amd Ryzen AI 7 350 işlemcili ultrabook 24/512
Ve yine Hepsiburada da Asus Zenbook 14 X Elitle X1E işlemcili model 32/1tb ama baya fark var 50k
Amd Ryzen AI 9 365 veya 370 de baktım ama ya yok ya da bütçemi çok aşıyo.
Evimde sağlam bi masa üstü sistemim var okul için hem pil ömrü sorunu yaşatmayacak hem prizden uzak performans kaybı yaşatmayacak hem de güçlü bi laptop istiyorum. Sizde hangisini seçmeliyim sanırım bölümüne Windows daha uygun tam emin değilim. Veya başka öneriniz olur mu?
abi bu dediklerine en uygun olarak macbook goruyorum.

Yönetim bilişim sistemleri bölümünü kazandım ve okul için laptop alıcam.
Ancak 3 versiyon arasında kaldım.
Öğrenci indiriminde 40k ya M4 Air 16/256
Hepsiburada da 38k ya Asus Vivobook S14 Amd Ryzen AI 7 350 işlemcili ultrabook 24/512
Ve yine Hepsiburada da Asus Zenbook 14 X Elitle X1E işlemcili model 32/1tb ama baya fark var 50k
Amd Ryzen AI 9 365 veya 370 de baktım ama ya yok ya da bütçemi çok aşıyo.
Evimde sağlam bi masa üstü sistemim var okul için hem pil ömrü sorunu yaşatmayacak hem prizden uzak performans kaybı yaşatmayacak hem de güçlü bi laptop istiyorum. Sizde hangisini seçmeliyim sanırım bölümüne Windows daha uygun tam emin değilim. Veya başka öneriniz olur mu?
Bölümünde kullanılan yazılımların çoğunluğunun MacOS desteği varsa direkt MacBook al süper cihaz ama Windows lazımsa çok masrafa girmeden Ai 7 işlemcili veya Core Ultra serisinin sonunda “V” eki olan işlemcilerinden bir cihaz alınabilir.

Geri