Neler Yeni

OKUL KIYAFETLERİNİ DEĞİŞTİRME

Dahası  
Reaksiyon skoru
554
İsim
ragnar oğlu tarkan
Arkadaşlar 12.sınıfım okul kıyafetleri zerre hoşuma gitmiyor ve bir çok kişinin de hoşuna gitmiyor değiştirtme şansımız var mı bu konuda ne yapabiliriz az kafa yoralım 🤯
Kıyafet üst turkuaz
Alt taraf açık turuncumsu bir pantolon

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,466
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Arkadaşlar 12.sınıfım okul kıyafetleri zerre hoşuma gitmiyor ve bir çok kişinin de hoşuna gitmiyor değiştirtme şansımız var mı bu konuda ne yapabiliriz az kafa yoralım 🤯
Kıyafet üst turkuaz
Topluca müdürle konuşmanız lazım, müdür ve müdür yardımcısının yapacağı bir iş.
Ancak bu sene de aynı kıyafeti giyersiniz herhalde. Çünkü okulun açılmasına az kaldı. Yetişmeyebilir.

Loxerith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
12'ysen boşver bu seneye yetişmez zaten

Dahası  
Reaksiyon skoru
109
İsim
Emre
Kıyafet üst turkuaz
hep gri eşortmanla gidiyorum okula bi yerden sonra bişey demeyi bırakıyolar şansın varsa

asdkle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,444
İsim
asdk
Umursayacaklarını sanmıyorum da baya kötüymüş.

Dahası  
Reaksiyon skoru
554
İsim
ragnar oğlu tarkan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hep gri eşortmanla gidiyorum okula bi yerden sonra bişey demeyi bırakıyolar şansın varsa
İlk ders beden olsa alıyorlar onun dışında bazı hocalar yok yazıyor mesela müdür görse azarlar büyük ihtimal
Mesaj otomatik birleştirildi:

Umursayacaklarını sanmıyorum da baya kötüymüş.
Baya kötü

İnsan sade bir renk seçer demi ilkokul çocuğu gibi takılıyoruz yapsana siyah gri beyaz kırmızı birşeyler 🤬

Dediğiniz gibi bu sene yetişmez zaten dikmeye başlamışlardır muhtemelen bu görevi gelecek nesillerimiz yeni öğrencilerimiz için yapacağım işte halkın kahramanı🙋🏻‍♂️

Cevizli sucuk

80+ Bronze
Okullar 2 3 hafta açık kalacak en fazla görürsün takma zaten son senen meslek lisesi falansa zaten kimse bizde giymiyor bile sende giyme

Semix59

80+ Silver
Kanka bende 11e geçtim. Okul ne kadar açık kalacak belli değil ama okul kıyafeti almam lazım. Bir tane pantalona kim bilir kaç para vericem?

EmreTRk

80+ Bronze
Kıyafet üst turkuaz
Giyme kardeşim. Ben sivil gittim okula hep. Kaç defa ismimi numaramı aldılar hiç bir şey olmadı. En fazla müdür yardımcısı odasına çağırıp 2 azarlayıp gönderiyor. Sanki anaokulu çocuğuyuz önlük giydiriyolrar koca koca adamlara.

samet4747

80+ Platinum
1630452349764.png

Samaeldrazi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,540
İsim
Alp
Steam
https://steamcommunity.com/id/alpdrazi/
Discord
Alp "drazi"#5123
Kıyafet üst turkuaz
Valla öyle geçen sene pavyon fıstığı yeşili giydirdiler bizede bana bıraksalar öğrenciler okulun bahçesine büstümü diker.

Top Bottom