Neler Yeni

Okul müdürü saçımı kesmekle tehtid ediyor. ne yapmalıyım

Dušan Tadić

80+ Silver
kimsenin hakkı yok ister beline değer ister sıfıra vurursun yeter ki göze batacak şekilde kirli ve çirkin olmasın

Apu Mühendisi

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,093
İsim
Lydranx
ben de onu sordum beni ilgilendirmez yönetmelik sen düzeni bozuyorsun diyor
Yönetmelik Beni İlgilendirmez Dediğinizi Ben Birde İl Milli Eğitime İleteyim de , Hatta Madem Düzeni Ben Bozuyorum Belgeli Şekilde Elime Kanıt Verin de.

• Beğen
Reaksiyonlar: RefX

YavuzZX

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
274
İsim
Yavuz Balıkçıoğlu
bi konuyla alakalı konular hep beraber açılıyor senin küpe konusunu gördükten sonra mı geldi aklına bu konuyu açmak? Konuyla alakasız da merak ediyorum

şey olayı var galiba o sordu cevabını aldı bende sorayım bari düşüncesi
yok ya ben yazdıktan sonra gördüm küpe konusunu

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,795
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
Yönetmelik Beni İlgilendirmez Dediğinizi Ben Birde İl Milli Eğitime İleteyim de , Hatta Madem Düzeni Ben Bozuyorum Belgeli Şekilde Elime Kanıt Verin de.
Aynen böyle deyin, tabi güzel bir dille. Tehdit eder gibi değil.
Kestirmiyorum, yönetmelikte böyle bir kural yok deyin. Erkekler saç uzatamaz diye bir kural mı var?

akıllı kuş

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,109
İsim
Cicikuş
Eğer gittiğin okul disiplinli ve sadece saçı öyle olan sen varsan bunu okul sonuna kadar söyler yani saçını kes ve kurtul.
disiplin misiplinle alakası yok. öyle bir hakkıda yok. temiz ve düzgün olduğu sürece istediği gibi gider.

YavuzZX

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
274
İsim
Yavuz Balıkçıoğlu
Aynen böyle deyin, tabi güzel bir dille. Tehdit eder gibi değil.
Kestirmiyorum, yönetmelikte böyle bir kural yok deyin. Erkekler saç uzatamaz diye bir kural mı var?
galiba böyle yapacağım. hafta sonu da ailemle giderim

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,602
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
Boş yapmış saçının teline dahi dokunmaya hakkı yok karşılık vermekte serbestsin annenin babanın dokunmadığı saça hangi hakla dokunacakmış o kim oluyor da kime karışıyor ?

dutemo

80+ Gold
En İyi Cevap
3
MEB'e şikayet et. Makamından bile olur.

NespaY

80+ Silver
disiplin misiplinle alakası yok. öyle bir hakkıda yok. temiz ve düzgün olduğu sürece istediği gibi gider.
Galiba disiplini olmayan bir lisede okudunuz veya okuyorsunuz benim okuduğum okulda disiplin son derece vardı ve eğer saçını kestirmezsen kapıdan içeriye giremezdin, sakal da aynı şekilde, kıyafetlerde öyle.

Dontaçhi

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,534
İsim
Dontaçhi kâfi.
buna hakkının olduğunu falan söyledi
:D? Öyle bir hakkı yok dostum çok biliyorsa yönetmelikte çıkarsın öyle bir madde göstersin.

Yönetmelikte yazan ; Saçlar bakımlı ve temiz olduğu sürece erkek öğrenciler saçlarını uzatabilirler. Sakal ve bıyık kesinlikle yasak.
Rasta konusunda bişey diyemem rastanın kendisi biraz kirli gözüküyor fakat temiz ve bakımlı olduğu sürece onun da sorun olacağını sanmıyorum.

dutemo

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Galiba disiplini olmayan bir lisede okudunuz veya okuyorsunuz benim okuduğum okulda disiplin son derece vardı ve eğer saçını kestirmezsen kapıdan içeriye giremezdin, sakal da aynı şekilde, kıyafetlerde öyle.
Sakal, kıyafet normal. Saça bişey denmez

akıllı kuş

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,109
İsim
Cicikuş
galiba böyle yapacağım. hafta sonu da ailemle giderim
saçının fotosunu atsana merak ettim :d
Mesaj otomatik birleştirildi:

öyle bir hakları olmadığını biliyorsun değilmi?

• Beğen
Reaksiyonlar: RefX
Top Bottom