Dušan Tadić
80+ Silver
kimsenin hakkı yok ister beline değer ister sıfıra vurursun yeter ki göze batacak şekilde kirli ve çirkin olmasın
Yönetmelik Beni İlgilendirmez Dediğinizi Ben Birde İl Milli Eğitime İleteyim de , Hatta Madem Düzeni Ben Bozuyorum Belgeli Şekilde Elime Kanıt Verin de.ben de onu sordum beni ilgilendirmez yönetmelik sen düzeni bozuyorsun diyor
yok ya ben yazdıktan sonra gördüm küpe konusunubi konuyla alakalı konular hep beraber açılıyor senin küpe konusunu gördükten sonra mı geldi aklına bu konuyu açmak? Konuyla alakasız da merak ediyorum
şey olayı var galiba o sordu cevabını aldı bende sorayım bari düşüncesi
Aynen böyle deyin, tabi güzel bir dille. Tehdit eder gibi değil.Yönetmelik Beni İlgilendirmez Dediğinizi Ben Birde İl Milli Eğitime İleteyim de , Hatta Madem Düzeni Ben Bozuyorum Belgeli Şekilde Elime Kanıt Verin de.
disiplin misiplinle alakası yok. öyle bir hakkıda yok. temiz ve düzgün olduğu sürece istediği gibi gider.Eğer gittiğin okul disiplinli ve sadece saçı öyle olan sen varsan bunu okul sonuna kadar söyler yani saçını kes ve kurtul.
galiba böyle yapacağım. hafta sonu da ailemle giderimAynen böyle deyin, tabi güzel bir dille. Tehdit eder gibi değil.
Kestirmiyorum, yönetmelikte böyle bir kural yok deyin. Erkekler saç uzatamaz diye bir kural mı var?
Galiba disiplini olmayan bir lisede okudunuz veya okuyorsunuz benim okuduğum okulda disiplin son derece vardı ve eğer saçını kestirmezsen kapıdan içeriye giremezdin, sakal da aynı şekilde, kıyafetlerde öyle.disiplin misiplinle alakası yok. öyle bir hakkıda yok. temiz ve düzgün olduğu sürece istediği gibi gider.
? Öyle bir hakkı yok dostum çok biliyorsa yönetmelikte çıkarsın öyle bir madde göstersin.buna hakkının olduğunu falan söyledi
Sakal, kıyafet normal. Saça bişey denmezGaliba disiplini olmayan bir lisede okudunuz veya okuyorsunuz benim okuduğum okulda disiplin son derece vardı ve eğer saçını kestirmezsen kapıdan içeriye giremezdin, sakal da aynı şekilde, kıyafetlerde öyle.
saçının fotosunu atsana merak ettim :dgaliba böyle yapacağım. hafta sonu da ailemle giderim
öyle bir hakları olmadığını biliyorsun değilmi?Galiba disiplini olmayan bir lisede okudunuz veya okuyorsunuz benim okuduğum okulda disiplin son derece vardı ve eğer saçını kestirmezsen kapıdan içeriye giremezdin, sakal da aynı şekilde, kıyafetlerde öyle.