Neler Yeni

Okul müdürü saçımı kesmekle tehtid ediyor. ne yapmalıyım

Apu Mühendisi

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,093
İsim
Lydranx
Galiba disiplini olmayan bir lisede okudunuz veya okuyorsunuz benim okuduğum okulda disiplin son derece vardı ve eğer saçını kestirmezsen kapıdan içeriye giremezdin, sakal da aynı şekilde, kıyafetlerde öyle.
Disiplin ? Neye Göre Disiplin ?
Saç Uzatmak Disiplin Suçu Falan Değil , Zaten Yönetmelikte de Temiz Olduğu Sürece İzin var.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,931
İsim
Sir Alex Ferguson
İlgilendiği Kategoriler
Konsol, Eğitim, Yazılım-Kodlama
Ailen arkandaysa baban müdürle konuşsun hayırdı o kim de başkasının saçına dokunuyor? Babasının malımı?
Bu arada öyle bir kural yok saç temiz ise kesilemez.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Galiba disiplini olmayan bir lisede okudunuz veya okuyorsunuz benim okuduğum okulda disiplin son derece vardı ve eğer saçını kestirmezsen kapıdan içeriye giremezdin, sakal da aynı şekilde, kıyafetlerde öyle.
Saçı kesmenin disiplinle alakası yok hocam. Disiplin öğrencinin öğretmenlerine ve arkadaşlarına saygılı olmasıdır. Saç kesince okul disiplinli olmuyor. Ayrıca saç kesmek de yasal değil.

NespaY

80+ Silver
Disiplin ? Neye Göre Disiplin ?
Saç Uzatmak Disiplin Suçu Falan Değil , Zaten Yönetmelikte de Temiz Olduğu Sürece İzin var.
Disiplin suçu mu dedim?

Arkadaşlar sonunda olacak olay bu konu açan arkadaşımızın saçını kısaltması ile sonlanacak ne dramasını döndürdünüz 2 saattir

Apu Mühendisi

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,093
İsim
Lydranx
Disiplin suçu mu dedim?

Arkadaşlar sonunda olacak olay bu konu açan arkadaşımızın saçını kısaltması ile sonlanacak ne dramasını döndürdünüz 2 saattir
Hayır , O İstemediği Sürece Böyle Bir Şey Olmayacak.
Alışmışsınız Bir Hoca Otoritesine , Baskısına
Arkadaş Özgür Bir TC Vatandaşı , Kimse Onun Hak Ve Özgürlüklerine Karışma Yetkisine sahip değil
Ona Bu Hakkı Türkiye Veriyor Zaten

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,284
İsim
.
arkadaşlar 2 yıldır uzattığım saçlarımı okullar başlamadan 2 ay önce rasta yaptırdım. Kayıt olurken bir şey denilmedi ama daha ilk günden müdür beni odasına çağırdı. bu saçları kestir yoksa ben keserim vs. dedi 2.gün hala kesmediğimi görünce kendisinin keseceğini buna hakkının olduğunu falan söyledi. ama ben saçlarımı kestirmek istemiyorum, 2 yılın emeği ve yaklaşık 1000tl olan rasta maliyetini karşılamak için 1,5 ay çalışmıştım. Bu konuda okula dilekçe falan verebilir miyim veya annemle babama söylesem müdürle konuşsalar bir şey değişir mi ?
Hocam uzun saç yasak bu bariz bir şekilde ortada
Kesse saçını niye kestin diyemezsin yani

Top Bottom