Neler Yeni

Okul yönetimi nereye şikayet edilir

Dahası  
Reaksiyon skoru
177
İsim
Özgür Atmaca
Arkadaşlar bizim okulda vicdansız bir müdür var zorunlu sebeple telefonumu getirmiştim ama müdür aldı babamla birlikte yalvardık yakardık ama telefonumu geri alamadık müdür bir daha bana asla telefonu vermeyeceğini söyledi yani telefon onun oldu bu saygısız müdürü nereye şikayet edebilirim

Kara*

80+ Silver
Cimere yazabilirsiniz veya oturduğunuz yerdeki meb müdürünün yanına gidip detayları aktarın

Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Halil İbrahim
Cimere yazabilirsin ayrıca polise gidebilirsin sen kendin telefonu verdiğini ve sonrasında geri alacağını söyleyip vermediyse güveni kötüye kullanma suçuna girer , zorla alıp vermediyse dolaylı yoldan da olsa yağma ya girer herşeyin bu yolu yordamı var öyle bişey olduysa disipline vermesi lazım.(yanlış mı hatırlıyorum bilmiyorum disiplin kurulunun koyduğu okul yönetmeliği diye bişey olması lazım oradaki maddeler de böyle bişeyin yasal mı olduğunu göz geçir sen yinede)

milenix

80+ Gold
İlçe/İl Milli Eğitim ya da direkt EGM'ye git yaptığı direkt gaspçılığa girer.

Vuudx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,162
İsim
Yusuf Karakaya
Cimere veya karakola şikayet edebilirsin, sana vermeme hakkı var ama veli geldiği zaman vermez ise bu gasp ve hırsızlık olabiliyor

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,631
İsim
Oğuz
Öyle bir hakkı yok hayırdır ? Babanız nasıl alamıyor anlamadığım.

MSI aşığıyimm

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,105
İsim
Ali Batmaz

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,719
İsim
marilyn
öyle bir hakkı yok geçici el koyabilir aldıktan sonra vermiyorum deme gibi bir lüksü yok

Dahası  
Reaksiyon skoru
177
İsim
Özgür Atmaca
öyle bir hakkı yok geçici el koyabilir aldıktan sonra vermiyorum deme gibi bir lüksü yok
Bu arada sorun çözuldü müdüre şikayet edeceğimi söyledim ve müdür telefonumu geri verdi

Top Bottom