Neler Yeni

Okula ekran kartı getirdim diye disiplin yedim

KasapBey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
857
İsim
Kasap Bey
İlgilendiği Kategoriler
Grafik tasarım.
Hapse falan atarlar fbi fln gelir dikkat et :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
572
İsim
Paşadöner
Arkadaşlar dün gün boyunca öğretmenler toplantısı yapıldı bende öğle arasında gidiym kargomu alayım geleyim dedim çıkıştada eve götürürüm. Geldim okula koydum çantama ekran kartını dersde bedendi hoca saldı bende dedim çıkıym sınıfa şu ekran kartım bakıym çok heyecanlı bi şekilde çıktım açtım kargoyu bi kaç elledim dokundum sevdim sonra koridorda hoca geziyormuş beni gördü napıyon sen dedi tuttu kolumdan ekran kartıyla beraber müdür yard. odasına bi kaç işlem yaptılar aileni çağırıcaz dediler siciline işlicek ayrıca ekran kartmım almam için 500 TL vermem gerekiyomuş
sizce burada kim haklı ve sicilime işlicek kadar bişi yapmadım ki bi yol gösterin kaldım böyle ailemede söyleyemedim
Müdürün de oraya onu koyaninda o okulunda temelini yapaninda direğini dikeninde o biyoloji hocasinida onu oraya öğretmen diye koyaninda annesini vs.

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,521
İsim
Mehmet Aslan

pc ustasi1

80+ Silver

UstaYoda

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Can AYDIN
Sen müdüre git olayı dürüstçe anlat bundan dolayı bana ceza verilmesinin hangi maddeye göre olduğunu sor.Cunku böyle bi şey yok.Kesici alet cep telefonu ters bıçağı makyaj malzemesi gibi bi şey degil bu.Kargomu aldım çantama koydum sadece sağlam mı eksik var mı kontrol ettim dersin.Biraz ilginç bir durum olmuş.Bende öğretmenim ancak sasirdim bu duruma.Belki goz korkutmak istemiştir.O disiplin cezası olayı öyle basit değil..

Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
Kürşad Hasgül
Arkadaşlar dün gün boyunca öğretmenler toplantısı yapıldı bende öğle arasında gidiym kargomu alayım geleyim dedim çıkıştada eve götürürüm. Geldim okula koydum çantama ekran kartını dersde bedendi hoca saldı bende dedim çıkıym sınıfa şu ekran kartım bakıym çok heyecanlı bi şekilde çıktım açtım kargoyu bi kaç elledim dokundum sevdim sonra koridorda hoca geziyormuş beni gördü napıyon sen dedi tuttu kolumdan ekran kartıyla beraber müdür yard. odasına bi kaç işlem yaptılar aileni çağırıcaz dediler siciline işlicek ayrıca ekran kartmım almam için 500 TL vermem gerekiyomuş
sizce burada kim haklı ve sicilime işlicek kadar bişi yapmadım ki bi yol gösterin kaldım böyle ailemede söyleyemedim
bu nasıl olay usta 2 saattir gülüyorum

Top Bottom