Neler Yeni

Okula İleri Tarihli İzin Dilekçesi Vermek

Dahası  
Reaksiyon skoru
222
İsim
Darth Vader
Arkadaşlar okula 2 hafta boyunca gitmeyecek biri izinli yani özürlü devamsızlık yapmak için dilekçe vermesi lazım. Yani ileri tarihli devamsızlık için dilekçe yazılır mı? Nasıl yazılmalı?

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,103
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.karagulle_
Elbette yazılır. Normal dilekçe yazar gibi yazıp ileri tarihli olduğunu belirtmen yeterli.

AEnic31

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Abdurrahman Eniç
Arkadaşlar okula 2 hafta boyunca gitmeyecek biri izinli yani özürlü devamsızlık yapmak için dilekçe vermesi lazım. Yani ileri tarihli devamsızlık için dilekçe yazılır mı? Nasıl yazılmalı?
Şu şu öğrenci numaralı şu isimli öğrencinin velisiyim, oğlum şu şu tarihleri arasında şu şu sebeplerden ötürü bilgim ve iznim dahilinde okula gelmeyecektir, bilginize arz ederim.

Bu format bende hep işe yaradı

Dahası  
Reaksiyon skoru
222
İsim
Darth Vader
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Şu şu öğrenci numaralı şu isimli öğrencinin velisiyim, oğlum şu şu tarihleri arasında şu şu sebeplerden ötürü bilgim ve iznim dahilinde okula gelmeyecektir, bilginize arz ederim.

Bu format bende hep işe yaradı
Teşekkürler internette baktığımda tam istediğim çıkmıyordu.

rech

80+ Bronze
Direk müdür yardımcısında kağıt isteyebilirsin. Onlarda izin kağıdı oluyor zaten. Veline imzalatıp veriyorsun. İleri bir tarih için de bunu uygulayabilirsin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
222
İsim
Darth Vader
Direk müdür yardımcısında kağıt isteyebilirsin. Onlarda izin kağıdı oluyor zaten. Veline imzalatıp veriyorsun. İleri bir tarih için de bunu uygulayabilirsin.
Biliyorum ama ihtiyaç yok yinede teşekkürler.

Mr. A.G.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
93
İsim
Arda Can
Öncelikle dilekçeyi yazıcak kişi sen değil bilgin olsun ailenden birinin okula gelip konuşması daha doğru olur sadece kağıt getirirsen umursamazlar annen baban gelsin der gönderirler muhtemelen o sebeple annen, baban, abin birisi okula gelsin sorumlu müdür yardımcınız kimse görüşsün versin dilekçeni kağıda birşeyler yazıp okula getirirsen bir işe yaramaz

Dahası  
Reaksiyon skoru
222
İsim
Darth Vader
Öncelikle dilekçeyi yazıcak kişi sen değil bilgin olsun ailenden birinin okula gelip konuşması daha doğru olur sadece kağıt getirirsen umursamazlar annen baban gelsin der gönderirler muhtemelen o sebeple annen, baban, abin birisi okula gelsin sorumlu müdür yardımcınız kimse görüşsün versin dilekçeni kağıda birşeyler yazıp okula getirirsen bir işe yaramaz
Ben kendim için yazacağım dedim mi kardeşim lütfen konuyu düzgün oku başkasının adına soramaz mıyım?

Mr. A.G.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
93
İsim
Arda Can
Ben kendim için yazacağım dedim mi kardeşim lütfen konuyu düzgün oku başkasının adına soramaz mıyım?
Kimin için yazıcağın önemli değil zaten... ufak bir kağıt parçasına bir şeyler yazarsa herhangi bir kişi ciddiye alınmaz sende düzgün oku genel bir bilgi yazıyor orda tek kişiye özel değil...

wolvesina

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,368
İsim
Arda Gezer
Okula gidip müdür yardımcısı veya kim ilgileniyor ise öğrencilerle onunla konuşması lazım velinin genelde kağıt parçasına yazılan şeyler kabul edilmiyor

Top Bottom