Neler Yeni

Okulda babama söven çoçoğu dövmelimiyim

ege1881

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
266
İsim
Ege Y.
kısacık boyu var ama başım bela girmesin diye vurmuyorum sürekli babama laf ediyo
türlü türlü huyu **** kadar boyu
ilk başta ittir baktın karşılık veriyor asıl bir osmanlı tokadı

kratosyiu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
berat
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
türlü türlü huyu **** kadar boyu
ilk başta ittir baktın karşılık veriyor asıl bir osmanlı tokadı
ölür diye korkuyor bi kere kafasına tokat attım zaten saçıda yok şak diye ses çıktı 2 ders hıçkıra hıçkıra ağladı bidaha vurmadım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Vur ya nolcak öğretmenler bir yumruktan atmazlar zaten
hocalarandan değil dövsem ölcek diye korkuyorum 30 kg 1.40 bişey

ege1881

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
266
İsim
Ege Y.
ölür diye korkuyor bi kere kafasına tokat attım zaten saçıda yok şak diye ses çıktı 2 ders hıçkıra hıçkıra ağladı bidaha vurmadım

hocalarandan değil dövsem ölcek diye korkuyorum 30 kg 1.40 bişey
sen kaçıncı sınıfsın çocuk kaçıncı sınıf

Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Bertuğ Yağız İRFAN
Döversen Max tutanak yersin oda ilerde hayatını etkileyebilir

Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
...
Hocam, o tokmaktan sonra akıllanmayıp yine size bulaşıyorsa. O, çocuğa ne yaparsanız yapın yine devam eder.

Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Hamka
kısacık boyu var ama başım bela girmesin diye vurmuyorum sürekli babama laf ediyo
eline bir avuç toprak al koy ağzının icine bak bakalım bir daha babana dil uzatıyor mu

eline bir avuç toprak al koy ağzının icine bak bakalım bir daha babana dil uzatıyor mu
ya da görmezden de gelebilirsin. şuan ortaokul ve lise dönemim aklıma geldi gerçekten eğlenceli arkadaşlıklar yapmıştım vaktimi pek iyi değerlendirmiyordum tabi ama arkadaşlarımla konuşmak bile bana zevk veriyordu. artık ciddi biri olduğum için pek arkadaşım yok

Son düzenleme:
Reis Hep Yapıyorsa İnsan İçinde Çelme Tak Yerde Tekmele Rezil Olsun Bir Daha Yapmasın Yada Onu Kaldır Yere At Rezil Olsun Yapmasın Bi Tanede Tokat At Sağlam Ses Çıksın Rezil Olsun MKDMKmkgfnmvbknmvbm

Top Bottom