türlü türlü huyu **** kadar boyukısacık boyu var ama başım bela girmesin diye vurmuyorum sürekli babama laf ediyo
ölür diye korkuyor bi kere kafasına tokat attım zaten saçıda yok şak diye ses çıktı 2 ders hıçkıra hıçkıra ağladı bidaha vurmadımtürlü türlü huyu **** kadar boyu
ilk başta ittir baktın karşılık veriyor asıl bir osmanlı tokadı
hocalarandan değil dövsem ölcek diye korkuyorum 30 kg 1.40 bişeyVur ya nolcak öğretmenler bir yumruktan atmazlar zaten
sen kaçıncı sınıfsın çocuk kaçıncı sınıfölür diye korkuyor bi kere kafasına tokat attım zaten saçıda yok şak diye ses çıktı 2 ders hıçkıra hıçkıra ağladı bidaha vurmadım
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocalarandan değil dövsem ölcek diye korkuyorum 30 kg 1.40 bişey
Okul dışı tut,gerekeni yap okulada bulaştırma işi boşuna tutanak yersinkısacık boyu var ama başım bela girmesin diye vurmuyorum sürekli babama laf ediyo
Hocam, o tokmaktan sonra akıllanmayıp yine size bulaşıyorsa. O, çocuğa ne yaparsanız yapın yine devam eder.ölür diye korkuyor bi kere kafasına tokat attım zaten saçıda yok şak diye ses çıktı 2 ders hıçkıra hıçkıra ağladı bidaha vurmadım
eline bir avuç toprak al koy ağzının icine bak bakalım bir daha babana dil uzatıyor mukısacık boyu var ama başım bela girmesin diye vurmuyorum sürekli babama laf ediyo
kısacık boyu var ama başım bela girmesin diye vurmuyorum sürekli babama laf ediyo
ya da görmezden de gelebilirsin. şuan ortaokul ve lise dönemim aklıma geldi gerçekten eğlenceli arkadaşlıklar yapmıştım vaktimi pek iyi değerlendirmiyordum tabi ama arkadaşlarımla konuşmak bile bana zevk veriyordu. artık ciddi biri olduğum için pek arkadaşım yokeline bir avuç toprak al koy ağzının icine bak bakalım bir daha babana dil uzatıyor mu
ara sokakta ensele arkadankısacık boyu var ama başım bela girmesin diye vurmuyorum sürekli babama laf ediyo
Reis Hep Yapıyorsa İnsan İçinde Çelme Tak Yerde Tekmele Rezil Olsun Bir Daha Yapmasın Yada Onu Kaldır Yere At Rezil Olsun Yapmasın Bi Tanede Tokat At Sağlam Ses Çıksın Rezil Olsun MKDMKmkgfnmvbknmvbmkısacık boyu var ama başım bela girmesin diye vurmuyorum sürekli babama laf ediyo