pc ustasi1
80+ Silver
- Konu Sahibi Konu Sahibi
neykiYasak olan şeyin çekirdek yemek olduğunu mu düşünüyorsun?
neykiYasak olan şeyin çekirdek yemek olduğunu mu düşünüyorsun?
çaktırma bizde yedik hoca uyardıderste yediğimi bi tık anladı gibi bence
sağol memati abicnm hocam derste yemedim teneffüste yemek için çantamdan çıkardım ama siz hemen beni götürdünüz de sonrada Memati'nin selamı var de bırakacak seni.
okulda kavga olur hoca özr dileyip barışınYasak olan şeyin çekirdek yemek olduğunu mu düşünüyorsun?
umrundamiki kendine bişi olmuyo olan bizebiz derste çekirdek kola yapmıştık agalarla ) gerçekten hocanın yaptığı çok garip.
Sen açık açık hocayla dalga geçmişsin. Kim olsa aynısını yapardı.neyki
hoca haksız derste görse tamamda tenefüste hiç bir şey yapamaz yiyecek yedin diyederste mat hocası sıkıcı bir şekilde ders anlatıyodu bende o anda eve gittiğimde valodan ne yaparım diye düşünüyodum dersin yarısına geldik kendimle sohbet etmek baya sarınca(hiç arkadaşım yok) çantamdaki çekirdeği çıkardım hocadan gizli yemeye başladım kabuklarınıda çantama attım sonra tenefüz çaldı ben çekirdeği masanın üzerine koydum hoca çıkmamıştı hoca çekirdeği görünce okulda çekirdekmi yiyosun dedi yasak olduğunu söyledi ve tuttu elimden disipline götürdü yarında velimi çağırcaklarmış korkudan as nolu yardım edin şuan çok korkuyom ailem duyarsa ne valo oynarım ne pc açarım
ne alaka derste hocanın karşısında sıcak lahmacunnmu yedik allaa allaSen açık açık hocayla dalga geçmişsin. Kim olsa aynısını yapardı.
yenmesihoca haksız derste görse tamamda tenefüste hiç bir şey yapamaz yiyecek yedin diye
süleyman abi bu aralar çok görünmüyo nerelerdecnm hocam derste yemedim teneffüste yemek için çantamdan çıkardım ama siz hemen beni götürdünüz de sonrada Memati'nin selamı var de bırakacak seni.
bilmiyorum okulda çekirdek hiç yemedimne alaka derste hocanın karşısında sıcak lahmacunnmu yedik allaa alla
Mesaj otomatik birleştirildi:
okulda yasakmış
yenmesi