pc ustasi1
80+ Silver
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Inşallah başıma iş açılmaz.
Inşallah başıma iş açılmaz.
vuruldu hastanede.süleyman abi bu aralar çok görünmüyo nerelerde
bende mattan 40 aldım hocaya kahve ısmarladım sözlüm 80 girdiaga bende sınavdan 95 aldım hoca sözlüye 20 verdi iki gün önce bu hocalar niye böyle la
valla bilemiyorum. Bende sadece fizik hocası bırakacak o belli oldu.aga bende sınavdan 95 aldım hoca sözlüye 20 verdi iki gün önce bu hocalar niye böyle la
bizim sınıfı görsen adamlar arkada pubg vs atıyo ben çekirdek yiyince suçlu ben oluyomBizim zamanımızda spor ayakkabı giymek bile yasaktı vay be telefon falan hak getire.
50 aldım ama sınıfı geçiyom en azındanvalla bilemiyorum. Bende sadece fizik hocası bırakacak o belli oldu.
bizim fizikçi tahtadan video açıyor. oturuyor börek yiyor. birde yeni karar almışlar performans notlarını quizlere göre vereceklermiş iyice batırdım o yüzdensen
bizim sınıfı görsen adamlar arkada PUBG vs atıyo ben çekirdek yiyince suçlu ben oluyom
Mesaj otomatik birleştirildi:
bende fizikten
50 aldım ama sınıfı geçiyom en azından
Lisede kundura ayakkabı gömlek kumaş gri pantalon ceket kravat. Herkes tek tipti. Şimdiye bakıyorumda .sen
bizim sınıfı görsen adamlar arkada PUBG vs atıyo ben çekirdek yiyince suçlu ben oluyom
Mesaj otomatik birleştirildi:
bende fizikten
50 aldım ama sınıfı geçiyom en azından
hoca çıkmamıştı tenefüsü koydum masaya kolum tuttu hocayı götürdü disiplineHoca zil çaldıktan sonra çekirdek yediğini fark edipte çekirdek yedin diye disipline neden versin
Troll konu gibi geldi
ama doğruysa anlat ailene, anlarlar durumun ne olduğunu
bizde tek tip tişört ama altına erkekler eşortman kızlar tayt giyiyorLisede kundura ayakkabı gömlek kumaş gri pantalon ceket kravat. Herkes tek tipti. Şimdiye bakıyorumda .