Neler Yeni

Okulda Kavga Edeceğim

hard rp

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
587
İsim
Mert

Klanta

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
181
İsim
Ahmet Bayram Topcu
Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım
Sınıftan bir kişi bana bulaştı yarın okulda konuşalım dedi whatsapptan benden iri okulda benim arkam çok fazla yok eski arkadaşlar var çağırsam gelmez ya da gülerler gecen sene olsa sıkıntı yoktu ama bu sene 12. sınıflar gittiği için arkam yok o cocugun ise okulda arkası var dışarıda eşit gibiyiz herhalde. Dediğim gibi benden iri ne yapayım ayrıca sınıf grubunda atarlandı büyük ihtimalle kızlara hava atmak için. Ne yapmam gerekiyor???
Mesaj otomatik birleştirildi:

yaw gülme :D dayak yicem
Kardeş racona ters iş yapmayacaksın. İlla iş kavgaya bağlanacaksa, engelleyemiyorsan gidip gerekirse paşa paşa edeceksin hatta dayak bile yiyeceksin. Ben lisede herkesin korktuğu gruubun başı ile aynı sırada oturduğum için çok rahattım. Millet bana laf söylemiyordu. VİP üye gibi lise dönemi geçirdim şakasız.
Edit: Kral bide sınıf grubunda atarlanmışsınız mk :D Oradan dönersen direk motoru bırakırsın. Dönüşü yok o işin. Git dövemiyorsan konuşarak ikna etmeye çalış. yok ağzım laf yapmıyor diyorsan yiyecen dayağını.

Sherlockholmes12

80+ Bronze
Dayağı yiyeceğin kesinse delikanlılık yapıp kavgaya girmeyeceksin insana hem fiziksel hem ruhsal bir sürü zararı oluyor fakat çocuk diklendiği zaman geri vites yapmayacaksın korkak olduğunu öğrenirse daha çok üstüne gider etrafta ayıracak birileri varsa laf dalaşına gir çocuğu it falan bide sınıf grubunda artistlik yapıyorsa birine kur yapıyordur baktın amacı kavga değil artistlik bir iki tane sağlam patlat

PaLaaX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,831
İsim
𝓐𝓭ı 𝓨𝓸𝓴 𝓝𝓪𝓶ı 𝓥𝓪𝓻
Discord
𝑃𝑎𝐿𝑎𝑎𝑋#7322
Uğraşmaya değmez.
Sicilini böyle insanlar için bozma güzel kardeşim.

leaker001

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
637
İsim
Mehmet uygur
Sınıftan bir kişi bana bulaştı yarın okulda konuşalım dedi whatsapptan benden iri okulda benim arkam çok fazla yok eski arkadaşlar var çağırsam gelmez ya da gülerler gecen sene olsa sıkıntı yoktu ama bu sene 12. sınıflar gittiği için arkam yok o cocugun ise okulda arkası var dışarıda eşit gibiyiz herhalde. Dediğim gibi benden iri ne yapayım ayrıca sınıf grubunda atarlandı büyük ihtimalle kızlara hava atmak için. Ne yapmam gerekiyor???

yaw gülme :D dayak yicem
Sabah silah gece bıçak:)

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
612
İsim
Fettah Özalp

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,690
İsim
Selim
kavga etmedik ama laf dalaşına girdik ayrıca sınıftan başka biriyle kavga ettim ağpwkdlsağwpkdsa
Yumruk atma onun yerine alta gir bacağını tut yere yapıştır sonra yumrukla ya da kafasına tekme at ve sabit durma sürekli hareket et

haxidorr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Tuğrul
aynısını yaptım hocam

sınıf grubunda atarlandı işte

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR