Neler Yeni

Okulda Kavga Edeceğim

Fatih Sultan Terim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,543
İsim
Oozdmrsm
Sınıftan bir kişi bana bulaştı yarın okulda konuşalım dedi whatsapptan benden iri okulda benim arkam çok fazla yok eski arkadaşlar var çağırsam gelmez ya da gülerler gecen sene olsa sıkıntı yoktu ama bu sene 12. sınıflar gittiği için arkam yok o cocugun ise okulda arkası var dışarıda eşit gibiyiz herhalde. Dediğim gibi benden iri ne yapayım ayrıca sınıf grubunda atarlandı büyük ihtimalle kızlara hava atmak için. Ne yapmam gerekiyor???
Mesaj otomatik birleştirildi:

yaw gülme :D dayak yicem
Şundan gelicek sanırım
İLYAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAS

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Benim vereceğim taktik okulda kavga yapma. Siciline işleyebilir. Eğer kavga baktın kaçınılmaz ilk yumruğu sen vur. Kavgada vurduğun kardır. Dayak yiyebilirsin. Bir şey olmaz. Korkma yeter. Dövüş tekniği biliyorsan uygula. Bir şey daha diyeceğim. Adam senden R yapmanı istiyorsa yapma bence ben yapmazdım. Diyeceğim bu kadar en kötü dayak yersin bir şey olmaz tecrübe olur.

Şundan gelicek sanırım
İLYAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAS
Bu videoya üzülmüştüm ben

haxidorr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Tuğrul
cok iyi olur instaya yazin hocam awğpkdspadkwopsd neyse insta haxidorr :D

gece gece motive oldum evini mi basayım

Fatih Sultan Terim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,543
İsim
Oozdmrsm
Benim vereceğim taktik okulda kavga yapma. Siciline işleyebilir. Eğer kavga baktın kaçınılmaz ilk yumruğu sen vur. Kavgada vurduğun kardır. Dayak yiyebilirsin. Bir şey olmaz. Korkma yeter. Dövüş tekniği biliyorsan uygula. Bir şey daha diyeceğim. Adam senden R yapmanı istiyorsa yapma bence ben yapmazdım. Diyeceğim bu kadar en kötü dayak yersin bir şey olmaz tecrübe olur.

Bu videoya üzülmüştüm ben
Her iri yapılı adam döver diye bi kural yok. Bacaktan tutup indir yere. Dövmek istemiyorsan da indirdikten sonra topukla XD (YTD.)

haxidorr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Tuğrul
aynen oyle yaparım
peki düşmezse?

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1

MeteJedi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Toprak Mete Demir
Sınıftan bir kişi bana bulaştı yarın okulda konuşalım dedi whatsapptan benden iri okulda benim arkam çok fazla yok eski arkadaşlar var çağırsam gelmez ya da gülerler gecen sene olsa sıkıntı yoktu ama bu sene 12. sınıflar gittiği için arkam yok o cocugun ise okulda arkası var dışarıda eşit gibiyiz herhalde. Dediğim gibi benden iri ne yapayım ayrıca sınıf grubunda atarlandı büyük ihtimalle kızlara hava atmak için. Ne yapmam gerekiyor???

değmez hacı hiç şey yapmana :D çok sorun çıkartırsa parçalarsın sonrası yok

Dolar

80+ Silver

Çantasına sigara koy müdüre söyle

emiliano

80+ Bronze
bacağından tutup yere düşürmeye çalış olurda düşerse kaşını kaşını dirsekle ama eğer bacak olmazsa eleman guardsız dövüşüyorsa dövüşün en başında çenesine sağlamından oturt o bayılır zaten

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,879
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri